Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 30. kedd – A hónap végéhez közeledve alaposan felkavarodik...

Napi horoszkóp július 30. kedd – A hónap végéhez közeledve alaposan felkavarodik majd az életed!

Hirdetés

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ha valami újba kezdenél mostanában, akkor jó hírünk van, mert egy remek lehetőség fog érkezni hozzád az érdeklődési körödben. Ezzel együtt bevétel emelkedéssel is számolhatsz. Ne feledd, hogy abból bajod nem származhat, ha megkéred, amit akarsz.

Hirdetés

Bika

A romantika bimbózni fog az életedben, hiszen találkozol valakivel egy baráton keresztül, online vagy akár random a nagyvilágban, az utcán sétálva. Másik dolog, ha a szabadidődről van szó és arról, hogy azt csináld, amit valóban élvezel, ne hagyd, hogy egy energiavámpír rád telepedjen és leszívja az erődet.

Ikrek

Úgy érzed majd, hogy két irányba húznak és sehol nem tudsz teljes egészében jelen lenni, hiszen a családnak is szüksége van rád és a munkahelyeden is teljesítened kell. Fektess le egészséges határokat és azok betartása mentén nem fogod úgy érezni, hogy darabokra hullasz.

Rák

Tele vagy energiával és mindenki figyelmét magadra fogod vonni, különösen ott, ahol a szavaid és az ötleteid számítanak. Ha van fontos mondanivalód a környezetednek, tudd, hogy a mai napon megtalálod a hallgatóságodat. Ne aggodalmaskodj semmi miatt, csak légy önmagad.

Oroszlán

A pénzügyek járnak mai napon a fejedben, a rövid -és hosszú távú anyagi biztonságodat elemezgeted. Egy remek ajánlat vagy egy régóta várt összeg fog beérkezni hozzád, amellyel nagyot fordíthatsz az eseményeken.

Szűz

Először magaddal törődj – ez lenne a mai nap üzenete, minthogy képtelen vagy dönteni, hogy a saját szükségleteidet elégítsd ki vagy másoknak segíts. Találd meg az egyensúlyt és ne feledd, hogy amíg nem vagy elégedett, addig nehezebben tudsz másoknak is támogatást nyújtani.

Mérleg

Ez a legalkalmasabb időpont arra, hogy méregteleníts a környezetedben, azaz hozzáfogj ahhoz, hogy mindent kiszelektálj az életedből, amire már nincs szükséged. Legyen szó az otthonodról, a munkahelyedről vagy a kapcsolataidról, végezz egy nagytakarítást. Meg kell teremtened a helyet az új dolgoknak.

Skorpió

Romantika terjeng a levegőben, ami azt jelenti, hogy egy vagy akár több hódoló is kopogtathat az ajtódon. A vonzerőd kifejezetten magas a mai napon és öröm veled az együtt töltött idő. Keress olyan elfoglaltságokat, amelyek különösen nagy élvezettel töltenek el.

Nyilas

Egy munkaajánlat vagy egy pénzügyi lehetőség kerül az utadba, amely annak a jele, hogy a kemény munkád végre kifizetődik. Még akkor is, ha éppen nem vagy nagy munkavadászatban, akkor is bezsebelhetsz némi elismerést és kihozhatod magadból a maximumot, ami ámulattal tölt el majd mindenkit.

Bak

Valami újdonságra vágysz a mai napon, ami nem is baj, hiszen jót fog tenni egy kis szellemi vagy éppen fizikai felfrissülés. Adj magadnak engedélyt arra, hogy az álmaid szárnyaljanak. Nem arról van szó, hogy teljesen gyakorlatiatlan és kivitelezhetetlen dolgokban kell gondolkodnod, hanem arról, hogy merj újítani.

Vízöntő

A pénz, amire már egy ideje vártál, végre megérkezik, azonban meg kell győződnöd róla, hogy nem költöd el olyan hirtelenjében, ahogyan megkerested. Sőt, most az lenne a legjobb, ha befektetnéd valamibe, hogy kamatozhasson neked.

Halak

Lehet, hogy arra gondolsz, a mai napon legszívesebben egyedüllétbe burkolóznál, azonban egy szeretteddel együtt töltött idő sokkal jobban fog esni, mint gondolnád. Nem mintha egyedül nem érezhetnéd jól magad, ám most az a hangulat löket, amit kaphatsz, hasznodra fog válni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés