Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 27. – Izgalmas nap elé nézel, készülj fel...

Napi horoszkóp július 27. – Izgalmas nap elé nézel, készülj fel mindenre!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben sokkal hitelesebben szeretnéd kifejezni magad. Úgy fogod érezni, hogy Fortuna végig melletted van. Megvan a tehetséged a szavak megfelelő forgatásához és nagyon diplomatikusan fogod kifejezni magad minden helyzetben.

 

Ha egyedülálló vagy, számos lehetőséged lesz arra, hogy párra lelj. Az egyedüllét már nem tart soká. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel sokkal szorosabbra fűződik a viszonyotok. Szervezzetek minél több kettesben együtt töltött alkalmat.

Kos

Le sem tagadhatnád, hogy fél lábbal már a hétvégében vagy. Nagyon szórakozott leszel a munkában. A terveid azonban változhatnak, mert egy kis probléma merül fel mielőtt haza indulnál, ami miatt nem leszel túlságosan feldobva.

Bika

Egy rutin feladattal nagyon gyorsan végezni szeretnél. Szánj időt egy fontos találkozó beütemezésére. Nagyon kevés időt szánsz magadra. Jobb, ha ezen változtatsz és megtapasztalhatod a pozitív hatását az életedre.


Ikrek

A kreativitásod és a humorod miatt legtöbbször könnyűsúlyúnak tűnsz, de a valóságban egy igazi nehézsúlyú vagy. Ne habozz megmondani egy kollégának, ha valamiből eleged van. Tartsd tiszteletben a szükségleteidet és figyelj arra, amit megosztanak veled.


Rák

Tarts lépést a gyorsütemű változásokkal. Elgondolkodsz rajta, hogy mit tégy egy otthoni üggyel kapcsolatban, ami egy ingatlant érint. Tudd, hogy a helyzet radikálisan megváltozhat. Halaszd el a végső, meghatározó döntést.

Oroszlán

Mondd el, amit gondolsz, ugyanakkor légy nyitott a javaslatokra és a másfajta látásmódra is. Minél pozitívabb vagy, annál jobban át fog menni az üzeneted. A tempó olyan hektikus lehet, hogy szelektálnod kell a telefonhívásaidat.

Szűz
Maradj rendíthetetlen. Az erősséged és optimizmusod különbséget tehet a jelenlegi helyzetben. Ne engedd, hogy valaki aláássa a döntésedet. Légy tisztában azzal, hogy mit akarsz, és mit érzel. A változás elkerülhetetlen, de nem kell, hogy mindenek felett álló legyen.

Mérleg

Az emberek gyakran nem értik, hogy miért vonzódnak ennyire hozzád, mégis így van. Jobban definiálnod kell az egyes kapcsolataidat. Számos lehetőség mutatkozik meg előtted. Másokkal nagyon gondoskodó leszel.

Skorpió

Olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol nem tudsz kiegyezni mindazzal, ami körülötted történik. Bizonyos értelemben úgy érzed magad, mint aki már a játék közepén tudja, hogy nem nyerhet. Ha elérhetetlen leszel, könnyebben átjutsz a problémán.

Nyilas

Találkozók, összejövetelek és összpontosítás a hosszú távú célokra. Ezek mind jellemezni fogják a mai napot. Olyan sokan keresnek fel, hogy teljesen leterheltnek érzed magad. Értsd meg a korlátaidat és kerüld el a feszültséget bármi áron.


Bak

Lehetséges, hogy nem vagy szinkronban a főnök akaratával, ami a párkapcsolatodra is legalább ennyire jellemző. Nem vagy olyan hangulatodban, hogy alkalmazkodni tudj mások elvárásaihoz. Légy tudatában a korlátoknak, amiket te magad állítottál fel. Egy ideig ez tartható, de nem örökké.

Vízöntő
Kutakodj további információkért. Keress fel szakértőket vagy ülj össze kollégákkal, közeli barátokkal ötletelni. Sok választási lehetőséged van, amelyek közül néhányat eddig észre sem vettél. Ha túljutsz egy problémán, látni fogod a nagyobb képet.

Halak

A négyszemközti interakciók a siker kulcsai. Mások nagyon készségesek lesznek veled, bár egy feljebbvalód vagy egy szülőd  irányító vagy manipulatív lehet. Ne add be a derekadat ennek a személynek, tedd azt, amit akarsz.

tudasfaja.com

loading...