Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 22. – Jó hírünk van minden csillagjegynek!

Napi horoszkóp július 22. – Jó hírünk van minden csillagjegynek!

Ha ma van a születésnapod: A kreativitásoddal és a vonzerőddel tarolni fogsz az élet minden területén. Csak egy perspektívából vagy hajlandó szemlélni a dolgokat és biztos vagy benne, hogy ahogyan te vélekedsz, az a helyes. A magabiztossággal semmi baj nincs, de más szemléletmódokra is nyitottnak kell lenned.

 

Ha egyedülálló vagy, a vonzerőd tagadhatatlan. Válaszd azt a személyt, aki leginkább képes egy olyan kapcsolatra, amilyenre te is vágysz.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel gyakran kerültök összetűzésbe és akaratossá váltok. Szerencsére a párod az esetek többségében enged neked.

Kos

Észrevetted már, hogy az évnek ebben a szakában sokkal kreatívabb vagy, mint máskor? A képzelőerőd új magasságokba tör. Egy kora reggeli szóváltás hamar el fog ülni a párod pozitív hozzáállása miatt.

Bika

Nagyon kényelmesen érzed magad otthon, olvasod a reggeli híreket, végzed a szokásos rituáléidat nyugodt tempóban. Úgy érzed, hogy képes vagy megoldani egy problémát, ami már régóta fennáll vagy elvégezni egy nagyobb feladatot. Csináld azt, ami szeretnél.


Ikrek

Miután elfogyasztottál egy finom reggelit és átbogarásztad a hírcsatornákat, megejtesz néhány hívást, válaszolsz az üzeneteidre. Ezenközben számos meghívást kapsz, amik közül egyre rá is fogsz kapni.

Rák

Megvan a képességed, hogy az embereknek kényelmet nyújts és vonzd magadhoz a környezetedben lévőket. Mindazonáltal szeretnél kicsit elhatárolódni a sokaságtól és némi minőségi időt együtt tölteni a családoddal. Egy kis főzőcskézés sem fog messze állni tőled ma.

Oroszlán

Sugárzol és mások azt érzik rajtad, hogy szinte bármire nyitott vagy. Meg fogsz lepődni, egyes emberek manipulációján és javaslatain. Válaszd ki azt a programot, amelyen a legszívesebben részt vennél. Hívd meg a barátaidat vacsorázni.

Szűz

Ne engedd, hogy valaki elvonjon attól, amit igazán csinálni szeretnél. A veled született udvariasság gyakran visz bele furcsa és nehéz helyzetekbe. Ha nem mondasz semmit a terveidről, akkor egy barát azt hiheti, hogy elérhető vagy.


Mérleg

Tervezz egy spontán reggelit a barátokkal és talán egyéb programokat is megbeszélhettek közösen. Lehet, hogy sikerül túljutni egy problémán, ami közted és az egyik kedves barátod között alakult ki. Ne akard fenntartani a haragot, nem éri meg.

Skorpió

Sokan felkeresnek téged, mert tudják, hogy képes vagy megérteni a problémáikat és segítesz nekik megtalálni a helyes megoldást. Nagyra értékelik az erőfeszítéseidet és viszonozzák is a maguk módján. Egy fontos döntéssel még várj 1-2 napot.

Nyilas

Egy négyszemközti beszélgetés során kimutatod, hogy mennyire törődsz a másikkal és ez fordítva is így lesz. Ketten nagyon jól fogjátok érezni magatokat. Ne lepődj meg, ha egy-két barátod utánad kutakodik.

Bak

Teljesítened kell egy ígéretet, amelyet egy szerettednek tettél. Ellenkező esetben készülj fel némi felháborodásra. Ehhez mérten alakítsd a napodat. Keress fel valakit, aki fontos neked és kérd ki a véleményét.

Vízöntő

Szokatlanul nagy vágyat érzel arra, hogy egy új baráttal tölts el időt. Fogadd el a javasolt közös programokat, ha a közelében akarsz lenni. A kapcsolatotok szorosabbá fog válni. Ne lepődj meg egy távolról érkező híváson.

Halak

Kezdj el komolyabban foglalkozni egy munkával vagy tanulással kapcsolatos üggyel. Ennek eredményeképpen a következő napokban is jobban fogod érezni magad. Bár szívesen használod ki a szabadidődet a hobbijaidra, rájössz, hogy jobban bele kell vetned magad a fontos feladatokba.

tudasfaja.com

loading...