Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp július 14. szombat – Nagy változások lesznek a hétvégén, fordulat...

Napi horoszkóp július 14. szombat – Nagy változások lesznek a hétvégén, fordulat következik a te életedben is!

MEGOSZTÁS

Ha ma van a születésnapod: Idén gyakran futsz nagy köröket. A fizikai aktivitás segít abban, hogy a feszültséget levezesd. Sokszor szabotálod a saját döntéseidet és hajlamos vagy egy dolgot mondani, majd egy másikat cselekedni.

Ha egyedülálló vagy, ez a viselkedés összezavarhat valakit, aki szeretne szorosabb köteléket kialakítani veled. Lehet, hogy sok időbe és randiba telik majd, amíg találsz valakit, akivel meglesz az összhang. Ha párkapcsolatban élsz a kedvesed végre meg fogja érteni, hogyan kell kezelni a zűrzavart kettőtök körül, felismerve, hogy a tetteid és gondolataid nem kell, hogy mindig egyezzenek az övével.

Kos

Ismert vagy a lobbanékony természetedről, de úgy tűnik, hogy most a lágyabb oldalad kerül a felszínre. Képes vagy szavakba önteni mindazt, amit egy szeretett emberrel kapcsolatban gondolsz, ráadásul higgadtan. Keress valakit, akit bölcsnek gondolsz, és akinek adsz a szavaira, hiszen a visszajelzésre most szükséged van.

Bika

Fokozd a tempót. Ne aggódj, megvan hozzá az energiád, hogy befejezd a projektedet. Amikor próbálod kipipálni a feladatlistán szereplő tételeket, akkor azt veszed észre, hogy a java már el is tűnt. Természetes optimista hozzáállásod miatt képes leszel kényeztetni egy szeretett személyt, de fordított helyzetben fogadni is azt.

Ikrek

Egy románc fejlődhet ki a semmiből, még akkor is, ha évek óta egy másik ember felé kötelezted el magad. Ha egyedülálló vagy, akkor adj esélyt a dolognak és figyeld meg, hogy hová fejlődhet a kettőtök közötti kapcsolat. Fiatalok és gyerekek tele vannak energiával a környezetedben és időt és figyelmet szeretnének kivívni tőled.

Rák

Talán túl akarsz jutni egy személyes ügyön, amelyben már nagyon régóta benne vagy, Törekedj arra, hogy elengedd a haragodat, amit eddig éreztél. Miután hajlandó vagy többet megosztani egy szeretett személlyel, sokkal jobban meg fogod érteni az interakciókat is.

Oroszlán

Vedd észre, hogy milyen könnyedén képes vagy elveszíteni az önfegyelmedet, amikor a barátaiddal találkozol. A hétvége sokkal nyugodtabb hangulatban fog telni, mint az eddigiek. Sok dolgot meg kell osztanod másokkal, ahogyan nekik is veled. Lehet, hogy el sem hiszed, mennyi komoly beszélgetés fog lefolyni körülötted.

Szűz

Vannak pénzügyi kötelezettségeid, amelyeket le kell tisztáznod. Most úgy tűnik, hogy képtelen lennél megnyirbálni a költségvetésedet, de valamikor, a következő néhány napban látni fogod, melyek azok a kevésbé releváns dolgok, amelyekre sok kiadás megy el.

Mérleg

Nagyon le lehetsz terhelve mindazzal, amit ma el kell intézned. Nagyon sok tennivalód akad, de nincs mit tenni, keresztül kell rágnod magad rajtuk. Az energiád és a karizmád egy beszélgetés után szárnyalni fog, a népszerűséged nem különben.

Skorpió

Összpontosítsd az energiádat a testmozgásra és a meditációra. Lehet, hogy nem leszel képes minden érzelmedet letisztázni még ma, de idővel egyre könnyebbé válsz lelkileg. Vezess egyfajta naplót, amibe le tudod vésni a gondolatait és jobb perspektívát kapsz mindarról, ami benned zajlik. Akár önkéntes munkát is vállalhatsz, hogy megnyugtasd az idegeidet.

Nyilas

Hajlamos vagy úgy viselkedni, mint akit nem érdekel, hogy mi zajlik a világban. Hirtelen készen állsz arra, hogy nagy kockázatot vállalj az életedben, legyen szó személyes vagy munkahelyi szektorról. Észre sem veszed és már egy nagy kalandra indulsz el.

Bak

Általában a szeretteiddel és a barátaiddal kapcsolódsz ki. Most úgy döntesz, hogy lassítasz egy kicsit. Áthívsz pár embert egy laza összejövetelre. Több energiád van, hiszen ki tudtad pihenni magad, így szívesen játszod a házigazda szerepet.

Vízöntő

Gyakran érzed úgy, hogy sok mindent szeretnél megosztani másokkal. Sokan keresnek fel akár üzenet vagy telefonhívás formájában. Kiderül, hogy sok szeretted, akiről azt gondoltad, hogy nem érdeklődnek a véleményed iránt, őszinte kérdéseket fognak feltenni neked.

Halak

A perspektívád megváltozhat egy fontos döntéssel vagy egy vásárlással kapcsolatban, amikor hozzájutsz a releváns tényekhez és számokhoz az üggyel kapcsolatban. Tudd, hogy egy sürgős döntést el lehet halasztani, de nem túl sokáig. Beszélj valakivel, akinek a véleményét tiszteletben tartod.

tudasfaja.com

loading...