Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp január 29.- Jó hírünk van néhány csillagjegynek, nagy szerencse éri...

Napi horoszkóp január 29.- Jó hírünk van néhány csillagjegynek, nagy szerencse éri ma őket!

Légy ma résen és figyeld a történéseket, a következő 24 óra ugyanis meghatározó lesz minden csillagjegy életében.

 

 

Kos

A szomszéd fűje mindig zöldebb…nek tűnik, de mélyen legbelül tudod, hogy ez csak illúzió és nem hagyod magad átvágni a palánkon. Ahelyett, hogy új területek után néznél, hozd ki a jelenlegiből a legtöbbet.

Bika

Ha valaki az elkövetkező 24 órában a semmiért cserébe akar felajánlani valamit, teljesen természetes, hogy turpisságot képzelsz mögé. Ebben az esetben azonban a bolygók azt sugallják, hogy semmi okod az aggodalomra, csupán a nagylelkűség vezérli.

Ikrek

Az életed az elmúlt időszakban talán kissé unalmasnak mutatkozott, de az események hamarosan felpörögnek körülötted. Jobb, ha rápihensz, mert lesz mivel foglalkoznod a hónap vége felé. Számos új lehetőség fog felbukkanni előtted.

Rák

A bolygók szerint semmi okod az aggodalomra, viszont minden okod megvan rá, hogy izgatott légy. Ez egyetlen módja, hogy magad mögött hagyd a félelmeidet, ha kilépsz a világba és beleveted magad a kalandokba.


Oroszlán

Néha jó előre megtervezni mindent, de a bolygók most arra figyelmeztetnek, hogy többet érhetsz el a mai napon és a hétvégén, ha a megérzéseidre hagyatkozol. Egy Oroszlánnak nem túl természetes a kötöttség és az időkorlátok.

Szűz

A kritikusaid azt mondják, hogy egy veszett ügyet üldözöl, de semmi esélye annak, hogy elfogadd a vereséget. Haladj tovább és higgy benne, hogy képes vagy a helyzetet a saját előnyödre fordítani. Közel vagy a sikerhez.

Mérleg

Nem mindenki osztozik a szokatlan humorodban, szóval ne lepődj meg, ha néhány furcsa tekintetben is részed lesz, ha olyat mondasz, ami oda nem illő vagy éppen túl szabad szájú kifejezés. Ettől függetlenül ne engedd, hogy ez megállítson. Ha úgy érzed jónak, akár el is ismételheted.

Skorpió

Hiába érzed azt, hogy az energiaszinted a legalsó értéket üti meg, ha másodszor is nekirugaszkodsz az elintézendő dolgoknak, észre fogod venni, hogy valamilyen csodás extra tartalék mégis képes aktiválódni.

Nyilas

Úgy érzed, hogy a szerencsés időszak visszatér az életedbe, bár az az igazság, hogy soha nem is múlt el. Ami a mai nap és a következő hét eleje között történik, emlékeztetni fog rá, hogy az élet örömteli és nem csak néha, hanem folyamatosan.


Bak

Úgy tűnik, hogy olyasmihez ragaszkodsz, ami többé már nem működik. Miért jó ez neked? Olyan szintű pozitív kozmikus aktivitás zajlik a jegyedben, hogy bármit képes vagy megteremteni magadnak. Nem kell a múltba kapaszkodnod.

Vízöntő

Talán kételkedsz abban, hogy a kollégákban megvan az, ami a projektet sikerre viheti, amin közösen dolgoztok, ám nagy meglepetésben lesz részed. Később a hónapban lesz még okod köszönetet mondani, hogy a te csapatodat bővítik, nem pedig másét.

Halak

Tele van a fejed jobbnál jobb ötletekkel, de mégis mihez kezdesz velük? Szúrd ki a három legfontosabbat és csak ezekre koncentrálj. A többi ráér az év folyamán később is, ha ezeket már letudtad. A koncentráció a siker kulcsa.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...