Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp január 20.- Kos, Ikrek, Szűz, Mérleg, Halak, Rák, Nyilas, Skorpió,...

Napi horoszkóp január 20.- Kos, Ikrek, Szűz, Mérleg, Halak, Rák, Nyilas, Skorpió, Bak, Bika

Ha ma van a születésnapod: Győződj meg róla, hogy azt kapod, amit valóban megérdemelsz. A múltban túl gyakran érted be kevesebbel, mert bátortalan voltál többet kérni. Azok, akik a pénzügyi szálakat tartják a kezükben tudják, hogy nem veszíthetnek el téged.

 

 

Ha egyedülálló vagy, egy nagyon érdekes romantikus kapcsolat veheti kezdetét. Hagyj időt az ismerkedésre és a másik felfedezésére. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel nyitottak lesztek egy új kezdetre. Lehet, hogy váratlan dolgokat is megtapasztaltok majd.

Kos

Jobban kellene bíznod a saját ítélőképességedben. Mindig találhatsz valakit, aki azt fogja mondani, amit hallani akarsz, de elég csak a belső hangodra figyelned, hogy azt halld, amire tényleg szükséged van. Ez az, ami igazán fontos.

Bika

Ragaszkodj szigorúan a tényekhez és ne hagyd, hogy mások rábeszéljenek olyasmire, amiről tudod jól, hogy nem helyes. Minél inkább próbálják bizonygatni a kockázat hiányát, annál inkább készülnöd kell rá, hogy van.

Ikrek
Tegyél erőfeszítéseket annak érdekében, hogy a hatalmi pozícióban lévő személyek jó oldalán legyél. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy ne akaszd össze a bajszod a mai napon feljebbvalóval vagy hatósági személlyel, mert a rövidebbet fogod húzni.

Rák

Úgy tűnik, mintha valaki valamit rejtegetne előled és talán igaz is, de nem akkora jelentőségű a dolog, hogy érdemes volna nagy ügyet csinálni belőle. Bármi is történjen a háttérben, az téged nem fog negatívan befolyásolni.

Oroszlán

Ne adj tovább olyan információt, amit nem szükséges. A tudás hatalom és minél többet tudnak meg a terveidről mások, annál nagyobb hatalmat gyakorolhatnak feletted. A dicsekvésed most sokba kerülhet.

Szűz

Egyesek nem tudnak neked nyugtot hagyni, sokkal inkább csak panaszkodnak. Tudod, hogy mit kell tenned és ez nem más, mint elvágni velük a kapcsolatot. Ne aggódj amiatt, hogy ridegnek tűnsz, ez az egyetlen módja, hogy leállítsd őket.

Mérleg

Ha rosszkedvűen is kezdted a hetet, megvan az esély, hogy felvidulj. Csinálj valamit, ami képes elterelni a gondolataidat. Mi tud a legjobban megnevettetni? Erre koncentrálj és minden mást hagyj most figyelmen kívül.

Skorpió

Ha valaki, aki eddig támogatott téged, hirtelen akadályozni kezd, akkor egyértelmű, hogy valami nincs rendben a kapcsolatotokban. Tudd meg, hogy mi lehet az oka és dolgozzatok a jóvátételén. Lehet csak az a baj, hogy több figyelemre vágyik.

Nyilas

Miért vagy olyan pesszimista egy hosszú távú kimenetellel kapcsolatban? Valószínű, hogy a kozmikus aktivitás teszi, hogy a kék ég helyett felhőket látsz mindenütt. Ne félj a legrosszabbtól, ugyanis kicsi az esélye, hogy bekövetkezik.

Bak
Az élet jóságos és egyre jobb lesz minden perccel, órával és nappal. Lehet, hogy adott pillanatban nem így látod, de a nap végére kitisztul majd a kép. Mutasd meg a világnak, hogy milyen egy tündöklő csillag.

Vízöntő

Ne aggódj túl sokat pénzügyi dolgok miatt a mai napon. Sokkal bátrabb leszel a szokásosnál, amivel semmi gond, csak arra figyel, nehogy valaki a környezetedben át akarjon ejteni.

Halak

Még mindig nagyszerű az időszak baráti csapatos programokra és valaki, aki „távolról” kedvel, az elkövetkező 24 órában a röppályádba kerülhet. Kápráztasd el a személyiségeddel és nagyon jó barátokká válhattok.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...