Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp január 1. – Rákok, Halak, Kosok, Nyilasok, Bikák, Oroszlánok, Szüzek,...

Napi horoszkóp január 1. – Rákok, Halak, Kosok, Nyilasok, Bikák, Oroszlánok, Szüzek, Skorpiók figyelem!

Ha ma van a születésnapod: Sürgető kényszert érzel arra, hogy minél gyorsabban befejezz valamilyen feladatot, mert mélyen belül tudod, hogy ha nem teszed meg, akkor nem tudsz tovább haladni a nagyobb célok irányába. Csak akkor hanyagold a dolgot, ha már nem szükséges a sikeredhez.

 

Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel egy barátodon keresztül, aki számtalan új lehetőséget nyit meg előtted. Ez a kötelék mély barátságot és romantikus párkapcsolatot is jelenthet számodra. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel sokkal közelebb fogtok kerülni egymáshoz egy közös cél miatt.

Kos

A véleményed óriási mértékben meg fog változni valamivel kapcsolatban. A kérdés az, hogy ez így is marad, vagy egyik napról a másikra vissza fogsz térni a régi berögződéshez? Bármi is történik, vagy nem történik, mindig a belső megérzésedben bízz, mert az a legjobb iránytűd.

Bika

Ne add fel egy álmodat csak azért, mert most úgy tűnik, sosem fog valósággá válni. Az újév új reményt és lehetőségeket hoz magával és a bolygók is arra utalnak, hogy hamarosan fejlődés áll be az életedben, de elsősorban hinned kell.

Ikrek

Ez nem a legjobb alkalom arra, hogy nyomulj. Higgadj le és hagyd, hogy az élet írja a változásokat. Talán előrébb akarsz jutni a karrieredben, de a túlzott dinamikusság most erőszakosságnak tetszhet. Hagyj időt a dolgoknak.

Rák
Ha úgy ugrasz bele egy szituációba, hogy korlátozott információval rendelkezel vele kapcsolatban, akkor könnyen sérülhetsz. Erős és ambiciózus jegy vagy, de ez nem jelenti azt, hogy fejjel kell menned a falnak és gondolkodás nélkül cselekedned.

Oroszlán

Nem számít, hogy a kritikusok mit mondanak, jó úton haladsz és képes leszel legyőzni azokat az akadályokat, amelyeket a riválisok helyeznek az utadba. Mások talán feladják, amikor a dolgok kezdenek nehézkessé válni, de te nem tartozol közéjük.

Szűz

Érdemes a mai napon hallgatnod egy olyan személy tanácsára, aki már volt hasonló cipőben és végig csinálta előtted. Talán nem azt fogod hallani, amit szeretnél, cserébe viszont azt, amire szükséged van és ez az, ami számít.

Mérleg

A bolygók arra szeretnék felhívni a figyelmedet, hogy ne légy ennyire kemény önmagaddal. Ha így folytatod, teljesen lenullázod magad a hét végére. Hagyj időt magadnak relaxációra. Nem is kell csinálnod semmit, ha az esik jól.

Skorpió

Valaki, akiről úgy gondolod, hogy a barátod, nem lesz teljesen őszinte veled, ezért légy figyelmes és járj utána annak, amit mond. Ne ess bele a csapdájába csak azért, mert tegnap még igazat mondott.

Nyilas

Csábítást érzel arra, hogy egy riválisoddal versenyezz az előléptetésért, de előbb kérdezd meg magad, hogy ez valóban szükséges-e. A bolygók szerint gyorsan és messzebbre juthatsz, ha inkább az oldaladra állítod őt. Mindkettőtöknek van hely fentebb.

Bak

Te pontosad látod, hogy hol siklott ki egy barátod, de ezt minél jobban próbálod a tudtára adni, ő annál dühösebb lesz. Inkább lépj hátra és hagyd, hogy tegye, amit akar. Egyesek csak a saját hibájukból tudnak tanulni.

Vízöntő

Csak akkor hozz áldozatot, ha abból neked is hasznod származik. A bolygók azt sugallják, hogy ne adj anélkül, hogy te is elvárnál valamit cserébe, mert azt fogják hinni, hogy tőled bármikor, bármit el lehet venni.

Halak

Még a Halak sem érheti el mindig azt, amit szeretne, szóval fogadd el, hogy jelenleg nem te vagy az irányító pozícióban. Miért is kellene, hogy ez zavarjon téged? Néha jobb, ha másokra hagyod a döntés feladatát. Ez is egy olyan nap.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...