Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp január 1. -Az év első napja megváltoztathatja az életed

Napi horoszkóp január 1. -Az év első napja megváltoztathatja az életed

Ha ma van a születésnapod: A jegyedben történő kozmikus aktivitás kristálytiszta képet fog adni arról, hogy milyen változtatásokat kell megtenned ebben az évben. Hogy meg is léped-e ezeket a változtatásokat, persze már rajtad múlik. Szabad akaratod van.

 

 

Ha egyedülálló vagy, akkor nagy eséllyel találkozhatsz az Igazival egy baráton vagy kollégán keresztül. Adj időt a dolognak, mielőtt teljesen elköteleznéd magad. Ha párkapcsolatban élsz, azt vesztiek észre a kedveseddel, hogy nagyon sok időt töltötök a barátokkal. Legyetek néha kettesben is.

Kos

Egész sok meglepetés fogja keresztezni az utadat és szerencsére ezek olyan meglepetések lesznek, amelyek örömmel töltenek majd el. Ha a mai napon nyitsz a lehetőségekre, akkor ez lehet életed eddigi legproduktívabb éve.

Bika

Az elméd tele van nagy ötletekkel, de lehet, hogy nem vagy képes átlátni őket és azt, hogy valóban be is teljesülnek. Vegyél belőlük kettőt-hármat és találd meg a módját, hogy hogyan csinálj belőlük jó pénzt. A zsenialitásodból profitot szerezni a legjobb dolog.

Ikrek

A bevételeddel kapcsolatban valamiért szorongani kezdesz, de nem tudod az okát. Verd ki a fejedből, mert biztos lehetsz benne, hogy minden rendben lesz. Nem kell minden egyes fillért számolgatnod, kényeztetheted magad, ha akarod.

Rák

A mai napon kissé nyersen fogod kifejezni magad és ez egyes érzékeny lelkű személyeknek nem fog jól esni, de ez az ő bajuk. Tudod jól, hogy ha nem állsz ki magadért, akkor nem biztos, hogy lesz még rá esélyed a közeljövőben.

Oroszlán

Az elmúlt pár nap drámája kezd leülni és remélhetőleg az elkövetkező 48 órában visszaáll minden a normál kerékvágásba. Jobban teszed, ha kihasználod, mert nem fog sokáig tartani. További meglepetések érkeznek számodra.

Szűz

Valaki, akinek a látásmódja nagyban különbözik a tiédtől, olyan dolgot fog mutatni neked, amire eddig nem is gondoltál. Talán szeretnéd elhessegetni ezt a nézőpontot, de az hiba volna. Nem te vagy az egyetlen, akinek eredeti ötletei vannak.


Mérleg

Túl sok ember van az életedben, aki szinte sportot űz abból, hogy megmondja, mit kellene tenned. Mondd meg nekik, hogy ideje lenyugodni, ha pedig nem veszik az üzenetet, akkor fordíts nekik hátat és állj odébb.

Skorpió

Mondd el valakinek, aki iránt érzéseid vannak, hogy többet szeretnél, mint barátság. Meg fogsz lepődni rajta, hogy hasonlóan érez ő is és mire észbe kapsz, már romantikusan andalogtok együtt. Bármi megtörténhet.

Nyilas

Az anyagi szektorodban felfedezhető kozmikus aktivitásnak köszönhetően sokat lesz a fejedben a kereseted és az, hogy mi minden van a birtokodban. Ha a józan eszedre hagyatkozol egy üzleti ügyet érintő probléma megoldásakor, pénz állhat a házhoz.

Bak

Lépj egyet hátra attól, amivel éppen foglalkozol és kérdezd meg magadtól, valóban ez az, amire vágysz? Ha igen, akkor hajrá, csak így tovább. Ha viszont nem, akkor adj magadnak pihenőt és keresd meg, mi az, ami valóban motivál téged.

Vízöntő

Mások mindig hozzád fordulnak a problémáikkal, de te kihez tudsz? Ha a mai napon szükséged van segítségre, akkor keress egy csendes, nyugodt helyet, hogy tudj kapcsolódni a bensőddel. Ott van a válasz, amit keresel.

Halak
Beszélj a szívedből és ne hagyj senkit kétségek között azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenni. A magabiztosságod le fogja nyűgözni a környezetedet és arra fogja bírni őket, hogy kövessenek téged. Valakinek tisztában kell lenni az elképzeléseivel és ez a valaki te vagy.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...