Kezdőlap EZOTÉRIA Napi horoszkóp február 16. – Az Ikrek szerelemre számíthat, a Vízöntőnek...

Napi horoszkóp február 16. – Az Ikrek szerelemre számíthat, a Vízöntőnek tálcán kínálja a sors a sok jót…

Hirdetés

A te életedet is felforgatják a bolygók?

Napi horoszkóp 2022. február 25.

Hirdetés

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Uralkodó bolygója a Vénusszal áll együtt, ami jó, de a Plútót is közelíti, ami bizony megnehezíti a dolgát. Még a szeretet sem könnyű most, de legalábbis áldozattal jár. Van azonban olyan dolog, amiért megéri áldoznia. A gyermekei, a szerelme boldogulása ilyenek. S ha pedig magáról van szó, hát a karrierje érdekében kell áldoznia. Esetleg a konkurenciaharcot is meg kell vívnia. Vegye fel a kesztyűt!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Ma szívesebben dolgozik egyedül, ha ugyanis megzavarják elmélyült tevékenységében, könnyen kiesik a ritmusból, vagy elvét valamilyen fontos számítást, elír egy meghatározó szót, vagy adatot. A hibájáért természetesen nem okolhat mást. Ezért ma törekedjen a pontosságra, és kétszer is nézze át a munkáját, mielőtt átadja, vagy közzéteszi. Ha nyilvánosság elé kerülnek a dolgai, már nem lesz módja a magyarázkodásra.


Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Ma valahogy szétszórt, a gondolatai folyton elkalandoznak a munkája közben. Csak nem szerelmes? Ha nem egy személy, akkor valamilyen táj, úticél vagy tevékenység körül járnak a gondolatai. A péntek a Vénusz napja, s ez a bolygó most a pénzügyek házában jár. Ha önnek szüksége volna több pénzre, a mai napon felvetheti ezt a főnökének is. De ne legyen erőszakos: fogadja el a válaszát!

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Bár alapvetően jó és kellemes hatású bolygók hatnak ma születési uralkodójára, a Mars és a Plútó erőszakos fényszöge mégis frusztráló hatású lehet önre. Ön mondjuk, csak álmodozna, és a körmeit reszelgetné, de a főnöke sajnos önre piríthat. És valljuk be, talán igaza is van. Ha semmiképpen nem képes ma a koncentrálásra, akkor végezzen a szabadban munkát, vagy vegyen ki szabadságot! Az éneklés, a zene felszabadítja a tudatát.


Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Szeszélyes hangulatait kénytelen jobban kontrollálni és kordában is tartani: ezt írja önnek elő a jegyével szembe helyezkedő Szaturnusz. Minél kimértebben és megfontoltabban viselkedik, annál sikeresebb lehet a nyilvánosság előtt zajló életében. A párja is segíti önt ebben: egyre megfontoltabb és szabálykövetőbb ő is. A hűvös felszín alatt persze parázslik a szenvedély.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Ön mozgékony és rugalmas, ráadásul mindig pontosan tudja, mit akar. Szüksége is van erre a határozottságra, mivel a munkájában igen nagy kihívásoknak van kitéve. Ma azonban kicsit több lazításra lesz lehetősége. Használja ki ezt a napot arra, hogy építse a kollegiális kapcsolatait. Hívjon össze társaságot: ha ön a főnök, senki nem fog nemet mondani önnek. Mutassa a jobbik arcát!


Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Örömmel és jókedvűen dolgozik ma. Nem csak azért, mert már látja a hétvégét, annak minden ígéretes programját, és már előre örül a szabadidejének. De azt is élvezi, és átéli, amit csinál. A legjobb esetben ez valamilyen alkotás, vagy olyan munka, amiben ma nagy áttörést sikerül elérnie. Az öröm, hogy másokon is segíthet, még jobbá teszi a hangulatát, a munkáját.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Önnek általában is sok az energiája, de most valósággal hegyeket tudna megmozgatni, annyira fűti valami. Lehet ez indulat is, valami ellen, de jobb esetben éppen, hogy lelkesedik valamiért. Ha az előbbi lenne is az igaz, akkor is próbáljon meg pozitív célokat adni az indulatának, mert azzal többre megy, mintha csupán lázad valami ellen. Az ifjaknak persze előjoguk a lázadás. Idősebbeknél ez már lehet nevetséges.


Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

A kapcsolatok építése a legfontosabb feladata most. Túlterhelt és hajszolt életet él, de néha mégis meg kell állnia, és törődnie kell a szeretteivel. A párjával elsősorban, de a közelebbi és távolabbi rokonaival is. Egy különleges esemény miatt felnyílhat ma a szeme, és ráébredhet bizonyos ismétlődésekre a felmenői és az ön, avagy családtagjai életét illetően. Felmerülhet önben a családállítási terápián való részvétel.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Önnek nagyon fontos az, hogy mindig minőségi munkát adjon ki a kezéből. Ez természetes, hiszen önnek a Vénusz az uralkodó bolygója. Ma azonban bolygója kedvezőtlen konstellációba kerül a Marssal: ez pedig azt jelzi, hogy valami vagy valaki erővel hajszolja, ami miatt a mennyiség a minőség rovására mehet. Lehetőség szerint álljon ellent a kényszernek! A hamar munka sosem jó.


Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Nem kedveli a rutinból űzött munkát, új kihívásokra vágyik. A mai napon is adódhat egy új, sorsfordító lehetősége, ahogy azt már az utóbbi időben megszokhatta. Ha eddig nem lépett, a mai napon már ne hagyja ki a lehetőséget! Minél többet kihagy ugyanis, annál kevesebbszer lehet rá módja a jövőben. A sors most tálcán kínálja a jót, ne legyen szégyenlős! Nyúljon utána!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Ön szeret a csapatszervező szerepében tetszelegni. A mai napon is összehozhat embereket, és nem is csak a munkahelyén. A szomszédok, a lakóközösség, vagy a saját rokonsága, esetleg valamilyen hobbi rajongói között is szervezhet közösséget. Akár személyes találkozóra is sor kerülhet ma, de összehozhat embereket az Internetes oldalak segítségével is. Az új ismeretségek hamarosan kamatozni fognak.

Forrás:blikkruzs.hu

Hirdetés