Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp december 25. – Karácsony első napja érzelmi zűrzavarokat hoz!

Napi horoszkóp december 25. – Karácsony első napja érzelmi zűrzavarokat hoz!

Karácsony első napjában még javában ég mindenkiben az ünnepi láz, azonban néhány csillagjegynek nincs túl jó hírünk, a mai nap ugyanis hozhat kisebb-nagyobb érzelmi zűrzavarokat.

Kos

A pénzkérdés némileg foglalkoztatni fog, mivel ráeszmélsz, hogy ez a karácsony sokkal zsebe nyúlósabb lett, mint amire számítottál, és amit lényegében terveztél. Ez az év egy jó lecke lesz arra, hogy jövőre okosabban csináld és csak a valóban fontos dolgokat dobáld a kosaradba.

Bika

Egyfajta kötelességet érzel azok iránt, akik a segítségedre számítanak és ez az érzés az elkövetkező napokban sem hagy majd nyugodni. Tegyél eleget a kérésnek, de vigyázz, nehogy valaki visszaéljen a jóindulatoddal, még akkor sem, ha a szeretet ünnepére hivatkozik.

Ikrek
A kozmikus összkép arra ösztönöz, hogy légy egy kicsit aktívabb és készülj előre a szilveszterre. Lehet, hogy te legszívesebben hátradőlnél, és semmivel nem foglalkoznál, hanem hagynád, hogy mások serénykedjenek helyetted. Egy baj van csupán, hogy a többiek is így gondolkodnak.

Rák

Ha egyes emberek az önsajnálat mocsarában akarnak dagonyázni, akkor hagyd őket. Karácsonykor hajlamosabbak az emberek a kezdeti lelkesedés után rád zúdítani a problémáikat és ha hagyod, akkor téged is a mélybe rántanak. Kerüld el az ilyeneket.

Oroszlán

Érzelmi zűrzavarokat tapasztalhatsz a környezetedben a mai napon, de nem kell azt hinned, hogy ezzel olyan nehéz megbirkózni. Légy kedves és megértő, főleg azokkal, akik úgy gondolják, hogy a kiabálással mindent meg lehet oldani. Mutasd meg nekik a helyes irányt.

Szűz

Lehet, hogy az elmúlt hetekben teljesen el voltál varázsolva és azt sem tudtad, hogy merre van az előre, azonban most mindent nagyon tisztán látsz. Az ünnepi szezon képes kiváltani belőled, hogy csakis az értékes dolgokra koncentrálj és képes légy a kreativitásodat produktívan felhasználni.

Mérleg

Lehet, hogy nemrég kisebb vagyont hagytál ott a boltokban a karácsonyi készülődés hevében, de nem kell félned pénzt költeni a szeretteidre továbbra sem, mivel a következő évben komoly anyagi fellendülésre számíthatsz, amit valljuk be, meg is érdemelsz.

Skorpió
Karácsony második napja teljen egy kissé a befelé fordulás jegyében. Számos kívánságod maradt, amit nem lehet megvásárolni, de szeretnéd, ha végre valósággá válna? Minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy ne csak álmodozz, de cselekedj is. Ötöld ki, hogy hogyan.

Nyilas

Jó lenne, ha képes volnál elengedni végre a gondolatot, hogy mindenki rólad beszél a környezetedben. Lehet, hogy egy karácsonyi összejövetelen a nevedet hallod megemlíteni, de gondoltál már arra, hogy talán éppen dicsérnek és követendő példaként hivatkoznak rád?

Bak

Készülsz valamire, amit szeretnél még egy darabig titokban tartani. Bár így az ünnepek tájékán nehéz kikerülni a kérdést, hogy „És hogy vagy, mik a terveid?”, de ha valóban eltökélt vagy, akkor muszáj lesz és menni is fog.

Vízöntő

Maga vagy a megtestesült vidámság és senki nem lenne képes kizökkenteni ebből az állapotból. Jót tett karácsony első napján a pihenés és nyugalom. Olyannyira, hogy ma már, akár valami jó buliban is benne lennél. Nem kell visszafognod magad, ünnepelni zajosan is lehet.

Halak

Ne feledd, hogy még mindig karácsony van, szóval jó lenne, ha nem azon törnéd fejed, hogy mi minden elintézni valód akad a két ünnep között. Próbálj meg a jelenben maradni és kiélvezni azt, hogy végre a szeretteiddel lehetsz, akiket év közben szinte alig látsz. Ráérsz később a feladataiddal foglalkozni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...