Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp december 24. Kedd – Szűz, Rák, Nyilas, Mérleg, Halak, Ikrek,...

Napi horoszkóp december 24. Kedd – Szűz, Rák, Nyilas, Mérleg, Halak, Ikrek, Kos, Bika, Oroszlán, Vízöntő

Szenteste napján mindenki szívében meggyúl a szeretet lángja és valahogy ez a nap teljesen más értelmet nyer, mint a többi.

A csillagok szerint váratlan csodák történhetnek ma velünk!

Kos

Légy figyelmes, mert nagy lehetőség kerülhet az utadba. Nem is gondoltad volna, hogy karácsony alkalmával fogsz elbeszélgetni egy rokonnal vagy baráttal olyasmiről, amivel fellendítheted a karrieredet vagy valamilyen extra pénzszerzési forráshoz juthatsz.

Bika

Úgy tűnik, hogy bármit is tegyél és bárhogyan is próbáld azt kivitelezni, nem veszíthetsz. Használd ki az ünnepi pihenést arra, hogy az ötleteidet rendszerezed. Hidd el, még nagy hasznát fogod venni a következő évben.

Ikrek

Semmi értelme, hogy csendben, magadban szenvedj. A karácsony nem csak arról szól, hogy együtt örüljünk a szép ajándékoknak és mézes-mázasan beszélgessünk a másikkal. Ha problémád van, mondd el bátran a szeretteidnek. Nem leszel híján a jó tanácsoknak.

Rák

A sok régen látott rokon jelenléte lehet, hogy kissé feszélyez. Előfordulhat, hogy sokan kritikus megjegyzésekkel illetnek, de igyekezz felfogni úgy, hogy ezek a személyek a saját problémájuk elől akarnak menekülni, amikor rajtad próbálnak fogást találni.

Oroszlán

A jelen kozmikus aktivitás arra ösztönöz, hogy merd azt tenni, amit valóban szeretnél. Ilyenkor persze együtt van az ember a szeretteivel, de ez nem jelenti azt, hogy nem vonulhatsz el egy órára, hogy kiszellőztesd a fejed vagy valami mást csinálj, ha úgy esik jól.

Szűz

A meggyőző erőd talán magasabb, mint eddig bármikor és ezt ennél jobb időszakban ki sem tudnád használni. Magad körül tudhatod a családot és a barátokat, szóval, ha bárkinek akad bölcs gondolatmorzsád, tanácsod, azt ne vonakodj megosztani.

Mérleg

A családi összejövetelek jó csillagállást élveznek, szóval jobban teszed, ha teljesen megfeledkezel a munkáról és a „komolyabb” tennivalókról és csakis a szórakozásra összpontosítasz. Beszélgessetek, játsszatok, nevessetek együtt. Feledkezzetek meg a dolgos hétköznapokról.

Skorpió

Semmi gond, ha gondolatban a felhők fölött jársz, csak légy benne biztos, hogy a talpad is talajt érjen. A karácsonyi meghitt hangulat megihlet és kifejezetten jó ötletekkel ajándékoz meg, de nem szabad túlságosan elrugaszkodnod a földtől.

Nyilas

Túl sokan vesznek most körbe, ami egyrészről nagyon jó, hiszen szereted a nyüzsgést, másrészről viszont kissé terhes, mert ilyenkor szinte mindenki meg akarja neked magyarázni, hogy mit hogyan kellene csinálnod, hogy jobb legyen. Tudod te, hogy mi a dolgod, de a karácsony ezen része azért eléggé lefáraszt.

Bak

Ez az ünnepi időszak igazán sikeresen telik számodra. A család, a barátok és a párod jelenléte is teljesen felvillanyoz, és úgy érzed, hogy most még a riválisaidat is legszívesebben a kebledre ölelnéd. Tele vagy szeretettel és ez így a legjobb.

Vízöntő

Ez a karácsony pontosan úgy telik, ahogyan azt szeretnéd. Mások felfogják, hogy mennyi nyomás nehezedett rád az elmúlt időszakban és időt hagynak neked, hogy feltöltsd az elemeidet olyan kikapcsolódási módszerrel, ami neked a legjobb. Hálás vagy ezért.

Halak

Lehetséges, hogy sokkal tisztábban és sokkal távolabb tudsz ellátni, mint mások, de ez nem jelenti azt, hogy te kivétel nélkül mindent tudnál. Készülj fel karácsony első napján 1-2 igazi meglepetésre és bármi is legyen az, lásd meg benne azt, ami számodra érték.

tudasfaja.com

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

loading...