Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 7. kedd – Megnyílik ma előtted a szerencse kapuja!

Napi horoszkóp augusztus 7. kedd – Megnyílik ma előtted a szerencse kapuja!

MEGOSZTÁS

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben úgy találod, hogy számos, előre megjósolhatatlan esemény következik be az életedben. Ezek a spontán történések olyan hozzáállást fejlesztenek ki benned, melynek hatására jobb meglátásaid lesznek a téged körülvevő dolgokról. Minél nyitottabb vagy, annál sikeresebb leszel.

Ha egyedülálló vagy, több különböző embert fogsz megismerni, de különleges lelki kapcsolatot fogsz megtapasztalni egyvalakivel, akire végül a választásod esik. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel új lehetőségek felé nyittok, és azt veszitek észre, hogy a kapcsolatotok még izgalmasabb, mint valaha.

Kos

Úgy érzed magad lelkileg, mintha a fulladozás után végre egy nagy lélegzetvételnyi friss levegőhöz jutnál. Tudd, hogy erősen fogsz reagálni egy hírre, amit a nap közepén hallasz. Minél nyugodtabb és fókuszáltabb maradsz, annál jobb lesz a végeredmény.

Bika

Sokkal inkább egy munkahelyi dolog kontrollja alatt állsz, mint gondolnád. Mások arra várnak, hogy kezedbe vedd az irányítást és attől függetlenül, hogy nem vagy olyan hangulatodban, meg fogod ragadni a gyeplőt. Egy szeretett emberrel folyatott komoly beszélgetés meglepő végeredményhez vezet.

Ikrek

Keress fel valakit, aki segítségedre lehet abban, hogy egy számodra fontos személy helyzetét megértsd. Tedd félre az előítéletedet és próbáld megvizsgálni a másik nézőpontját is, majd csak azután alkoss véleményt.

Rák

A négyszemközti interakcióknak fontos eredményei lesznek. Lehetséges, hogy végre meg tudsz lépni egy változtatást, amit már régóta halogattál. Egy feljebbvalód váratlan megmozdulásokat tesz. Képes leszel kezelni ennek a személynek a kiszámíthatatlanságát? Távolodj el egy kicsit, ha szükségét látod.

Oroszlán

Az élet különböző területei mind koncentrált figyelmet követelnek tőled. Egy másfajta perspektívát fogsz megismerni, amikor egy kreatív projekttel foglalkozol. Eddig is valószínűleg te tartottad vissza magad. Egy érdekes hír nagyon fel fog élénkíteni.

Szűz

Légy tisztában azzal, hogy mi zajlik most az elmédben. Lehet, hogy külön-külön szeretnél összpontosítani egy projekt egyes elemeire. A nap későbbi részére ütemezd be a találkozóidat. Hagyatkozz másokra és ennek eredményeképpen sok bölcsességet szedhetsz magadra.

Mérleg

A nap elején a játékosságoddal fel fogod dobni valaki hangulatát, viszont a nap második felében változni fog a fókuszod. Sok elintéznivalód akad, olyannyira, hogy más segítségét is igénybe kell majd venned. Tudd, hogy meddig bírod, és mikortól kell új irányba indulnod.

Skorpió

Megpróbálsz túljutni egy személyes ügyön, amely valószínűleg pénzügyi kérdéssel kapcsolatos. Légy nyitottabb és ösztönözd a másik felet is arra, hogy megossza véleményét. Valaki olyan ötlettel áll elő, ami sokkal hasznosabbnak bizonyul, mint azt elsőre gondoltad.

Nyilas

Olyan pozícióba kerülhetsz, ahol megpróbálsz meggyőzni másokat az ötleteid helyességéről. Egy másik fél kiszámíthatatlansága megzavarhat. Ne kíséreld meg ezt a személyt beskatulyázni, ehelyett figyeld meg a spontaneitását és ragadd meg a pillanatot.

Bak

Légy tisztában a kiadásaiddal és a pénzügyi korlátaiddal. Lehetséges, hogy kockázatot vállalsz, majd az utolsó pillanatban meghátrálsz. Választhatod az aggódást vagy azt is, hogy haladsz az eseményekkel. A döntés a te kezedben van.

Vízöntő

Tégy meg mindent azért, amit el akarsz érni. Egy ideje már egy igen nagy kérdésen töröd a fejed. Egy barát úgy tűnik, hogy nem képes alább hagyni a negativitásából. Próbáld meghallgatni a véleményét, anélkül, hogy magadévá tennéd azt.

Halak

Elkezded mérlegelni egy személyes ügy kezelésének előnyeit és hátrányait, amelyre a múltban máshogyan tekintettél. Meg fog döbbenteni egy idősebb rokon véleménye, aki nagyon konzervatív álláspontot képvisel. Nyiss új lehetőségek felé a nap későbbi szakaszában.

tudasfaja.com

loading...