Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 6. – Égi jelet kapsz, de csak ezek a...

Napi horoszkóp augusztus 6. – Égi jelet kapsz, de csak ezek a csillagjegyek lesznek szerencsések ma!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

 

Kos

Ha összekaptál egy baráttal vagy valakivel, aki közel áll hozzád, akkor a mai nap tökéletes lesz rá, hogy elsimítsátok a dolgokat. A kommunikáció és a képesség, hogy meghallgasd a másik mondanivalóját, segíteni fog. Értékeld újra a kapcsolat fontosságát, ha kell.

Bika

Azon veszed észre magad, hogy újraértékeled, mi fontos igazán és mi az, amiért dolgozol minden nap. Talán rájössz, hogy amit eddig fontosnak tartottál az önértékelésed szempontjából, már egyáltalán nem számít.

Ikrek
A fókusz a mai napon az érzelmeiden lesz, és azt veheted észre, hogy rengeteg érzés kavarog benned a szerelemmel kapcsolatban. Lehetőséged lesz randizni valakivel, ám hezitálsz, mert kísért a múlt. Megérdemled a boldogságot.

Rák

Azt veszed észre, hogy extra pihenésre és lazításra lenne szükséged, amivel most nagyon jól is járnál. Miközben elengeded magad, jót tenne, ha a baráti kapcsolataidra is vetnél egy pillantást. Vajon azt kapod, amit szeretnél ezektől a kapcsolatoktól?

Oroszlán

A pároddal vagy valakivel, aki közel áll hozzád, az elmúlt időszakban nem jöttetek ki túl jól, ám a mai napon elsimíthatjátok végre a dolgokat. Koncentráljatok a kapcsolat értékére.

Szűz
Érkezik hozzád egy remek karrierajánlat, amelyet annak az erőfeszítésnek köszönhetsz, amelyet befektettél az elmúlt időszakban a munkádba. Ismerd fel a benne rejlő lehetőséget és aknázd ki.

Mérleg

Eléggé játékos kedvedben leszel a mai napon és rád is fog férni egy kis szórakozás. Mindazonáltal a kozmosz is az érdekedben fog cselekedni a mai napon, így megdobja a vonzerődet is. Talán egy új szerelmet is hoz az életedbe.

Skorpió

Erős vágyat érezhetsz a mai napon intimitás után. Ha egyedülálló vagy, akkor talán újra kellene gondolnod a tényt, hogy mennyire elzárkóztál a randizgatás elől és általában az új emberek megismerésétől. Nem kell, hogy mindig a megszokottat hajszold.


Nyilas

A barátság ma központi téma lesz, miközben azt gondolod újra, vajon jól döntöttél az elmúlt időszakban egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Beszélj egy bizalmasoddal a témával kapcsolatban, aki támogathat ebben a helyzetben.

Bak

A mai nap tökéletes lesz arra, hogy finomhangolást végezz el egy olyan projekten, amin már egy ideje dolgozol és átértékelj egyes akadályokat és bizonytalanságokat. Lehet, hogy egyes feladatokat át kellene adnod másnak?

Vízöntő

Jó lenne, ha visszatalálnál a benned élő gyermekhez, azon részedhez, aki mindig is bátor, kreatív és kalandvágyó volt, aki mindig a szívét követte. Megengeded, hogy ez a gyermek felszínre bukkanjon?

Halak
A család és az otthon kerül a fókuszba a mai napon és szükséged is lesz egy mély beszélgetésre valakivel, akivel együtt élsz. Talán rád férne, hogy bizonyos idejétmúlt gondolatokat magad mögött hagyj végre és tovább lépj az újak felé.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...