Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 4. szombat – Felkészültél arra, ami most jön?

Napi horoszkóp augusztus 4. szombat – Felkészültél arra, ami most jön?

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben módosítasz a napi ütemterveden annak érdekében, hogy felfrissíthesd az életed egy bizonyos területét. Elsőre nehéz lesz ez a fajta változtatás, de végül rájössz, hogy mennyire megérte.

Ha egyedülálló vagy, sok érdekes ember fog feltűnni az életedben. Mérlegelni fogod az előnyöket és a hátrányokat, mielőtt egy igazán szimpatikus személlyel randizni kezdesz. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel átformáljátok a mindennapi életeteket. Ne harcolj ellene, tetszeni fog az eredmény.

Kos

Kérdezz meg egy rokont vagy barátot, mielőtt véglegesítenéd a terveidet. Találkozz ezzel a személlyel egy reggelire és érezd jól magad vele. Észre sem veszed és már meg is hívod őt a hétvégéi programjaidra is.

Bika

Olthatatlan vágyat érzel, hogy elbóklássz valahol, legyen az a városban, ismeretlen helyeken vagy egy vízparton, ahol nyugodt környezetben sétálhatsz. Egy személyes ügyet teljesen más színben fogsz látni, miután sikerül kissé függetleníteni magad tőle.

Ikrek

Személyes interakciókba kerülsz másokkal és ezáltal sok felesleges vitának elejét veheted. A közvetlen környezetedből való kiszabadulás sokkal frissítőbben fog hatni, mint ahogyan azt érzékeled. A humorérzékeddel felvillanyozod egy gyermek napját.

Rák

A képzeleted nagyon érdekes utakra fog elkalauzolni téged. Másokat le fog nyűgözni, hogy mire készülsz. Kérj meg egy barátot, hogy csatlakozzon hozzád. Úgy tűnik, hogy mindig van valaki, aki társadul szegődjön, bárhová is menj. Egy szeretett személy nem akar osztozkodni rajtad.

Oroszlán

Bárhová is menj, vonzod magadhoz az embereket. Lehet, hogy nem veszed észre, mennyi minden mesélnivalód akad a barátaidnak, amíg nem találkozol velük. Egy szeretett személynek nehéz szóhoz jutnia.

Szűz

Lehet, hogy át kell szabnod a terveidet, mivel egy szeretett személy igényli a társaságodat. A délutánt átjárja a humor és a huncutság keveréke. Hagyj fel most a feszült komolysággal és engedd szabadjára a benned lévő gyermeket.

Mérleg

Talán szeretnél otthon maradni és van is egy-két feladat, amit be kell fejezned, azonban ha érkezik valami igazán kellemes figyelemelterelő program, annak nem fogsz ellenállni. Tele vagy energiával és rengeteg szórakoztató ötlettel.

Skorpió

Keress fel több barátot is, akiket már régóta szerettél volna meglátogatni. Némi változtatást kell tenned, hogy egy szeretett személyt el tudj szállásolni. Pár órárra szeretnél kimozdulni ezzel az emberrel. Kitalálod mások gondolatait.

Nyilas

Lehet, hogy nem vagy tisztában vele, mibe kerülnek a terveid, ám tudomást szerezve a költségekről sem térsz le a kitűzött utadról, hiszen legbelül érzed, hogy nagyszerű dolgot fogsz végrehajtani. Egy közeli barát ugorhat be hozzád, ami csak emeli a nap fényét.

Bak

A figyelem középpontjába kerülsz, és sok embert fogsz magadhoz vonzani. Nem számít, hogy mi zajlik éppen, az süt le rólad, hogy kifejezetten jól érzed magad. Bár az elméd éppen nehéz dolgokkal van elfoglalva. Bízz meg egy hozzád nagyon közeli személyben.

Vízöntő

Úgy döntesz, hogy csak keveset mondasz. Inkább mentális feljegyzéseket készítesz magadnak egy személyről, aki úgy tűnik, hogy elég erős álláspontot képvisel. Ennek eredményeképpen változtatsz a kapcsolathoz való hozzáállásodon.

Halak

Vegyél részt bármiben, amibe a barátaid meginvitálnak. Hagyd el a formalitást és viselkedj úgy, ahogyan jól esik, persze ne dobd el teljesen az eszed. Légy önmagad, lazíts, beszélgess, hétvége van. Akár új és érdekes ismeretségekre is szert tehetsz.

tudasfaja.com

loading...