Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 29. szerda – Olyan sok jó vár ma rád,...

Napi horoszkóp augusztus 29. szerda – Olyan sok jó vár ma rád, de van egy rossz hírünk is!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben számos új ötlettel kerülsz szembe. Talán sokkal jobban érzed magad az ismert és kipróbált dolgokkal, mégis tudod, hogy azok keretek közé zárnak. Csak optimizmus kérdése, hogy elhidd, nagyobb dolgokra is képes vagy. Az eredmény pozitív lesz.

Ha egyedülálló vagy, meg fogsz ismerkedni valakivel, aki értékeli a személyes szabadságot és hajlandó kockázatot vállalni. Figyelj rá, hogy nem terhelj le másokat a problémáiddal, főleg ne ezt a személyt. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel sokat vitáztok mostanában. Próbáljatok meg arra koncentrálni, hogy mennyi érték van a kapcsolatotokban.

Kos

Nem vagy hajlandó változtatni a hozzáállásodon, így beleragadsz egy problémába. A kreativitásod a felszínre bukkan a nap második felében. Megvan benned az energia és az elhatározottság, hogy egy vitán túljuss.

Bika

Négyszemközti beszélgetést folytatsz egy bonyolult üggyel kapcsolatban. Képes leszel túljutni a problémán, ha nyitottabb leszel a téged körülvevő hírekre. Ismerd fel az utadat.

Ikrek

Képes leszel bármilyen vitát gyorsan a hátad mögött tudni. Az elméd könnyedén felismeri a lehetőségeket és szokatlan rugalmasságról tesz tanúbizonyságot. Egy családtag akaratlanul is akadályt állít eléd. Koncentrálj a célodra és folytasd, amit elkezdtél, ne hagyd, hogy bármi kedvedet szegje.

Rák

Foglalkozz egy szeretett személlyel többet. Képzeld el a vágyad tárgyát és beszélj róla egy olyan embernek, aki segíthet azt megvalósítani. Ne feszegesd a lefektetett határokat azért, hogy elérd, amit szeretnél.

Oroszlán

Légy konkrét egy fontos üggyel kapcsolatban. Képes vagy fegyelmezett maradni, ami segíteni fog abban, hogy egy kevésbé kényelmes döntést meg tudj hozni. A napos oldalát tekinted a dolgoknak, így sokkal könnyebben boldogulsz a nap során.

Szűz

Energikusság és tartalmas beszélgetések várnak rá. Szeretnél tovább haladni és jelentős változást megtenni, bár egy személyes ügy úgy érzed, hogy visszatart. Hidd el, hogy képes vagy rá, csak talán nem mostanában.

Mérleg

Légy őszinte egy dologgal kapcsolatban, ahelyett, hogy sunnyognál. Mások nyitottak a veled való beszélgetésre, nem kell, hogy a körülményeknek megfelelően reagálj. Nem lehet megjátszani az egyetértést, így ne is próbálkozz vele.

Skorpió

Szeretnél új irányba elindulni. Értékeld a gyors ütemű változást, amely egy szeretett személlyel kapcsolatos. Maradj a helyzet magaslatán. Jó leszel a problémamegoldásban, bár nem mindenki fogja tudni követni a logikádat.

Nyilas

Magabiztosan és dinamikusan fogsz kezelni egy problémát. Értsd meg, hogy mi zajlik közted és egy másik ember között. Egészen máshogyan látsz egy helyzetet, mint azt egy barát vagy családtag. A beszélgetés fontos tényező, de a vitatkozás kerülendő.

Bak

Könnyen túl fogsz jutni egy problémán. Értsd meg, hogy mi motiválhatja a másik felet. Bízz a megérzéseidben, mert jót súgnak neked. Használd fel bölcsen. Kezeld a híreket kétkedve.

Vízöntő

Munkahelyi és személyes ügyekben is sokan kikérik a véleményedet. Egy találkozás nagyon érdekes lesz és energiával tölt fel. Lehetőséged lesz meglátogatni egy rég nem látott barátot.

Halak

Légy sokkal nyíltabb, miközben egy munkahelyi vagy üzleti üggyel foglalkozol. Becsüld meg egy feljebbvalód vagy egy idősebb rokonod meglátásait, különösen, ha nagyobb tapasztalattal rendelkeznek az üggyel kapcsolatban.

tudasfaja.com

loading...