Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 21.- Ha párkapcsolatban élsz, légy résen, ha szingli vagy,...

Napi horoszkóp augusztus 21.- Ha párkapcsolatban élsz, légy résen, ha szingli vagy, akkor pedig jó hírünk van!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben zavar fogja jellemezni a párkapcsolataidat. Tévedésbe eshetsz azzal kapcsolatban, hogy mi történik valójában. Maradj nyitott és próbáld meg megfejteni, hogy mi történhet, amikor a másik féllel beszélgetsz. 

 

Ha egyedülálló vagy, akkor ne emeld megfontolatlanul piedesztálra a potenciális jelöltedet. Bármikor összefuthatsz az igazival mindennapi utazásaid során. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel nagyon jól fogjátok érezni magatokat közös időtöltések alkalmával.

Kos
Mintha ma mások idegeit tesztelnéd. A dühöd felszínre kíván bukkanni az általad idegesítőnek tartott emberek miatt. Egy váratlan esemény forgathatja fel a napi rutinodat.

Bika

Arra koncentrálj, ami körülötted történik. Ha nem állsz meg egy pillanatra és veszel egy mély levegőt, akkor a stressz szinted a magasba szökhet. Ne engedd, hogy olyat feltételezzenek rólad, ami nem igaz.

Ikrek

Talán kimerült vagy mindattól, ami körülötted történik. Tudd meg, hogy egy közeli munkatársad miért gyakorol rád ekkora nyomást. Függetlenítsd magadat, ha rájössz, hogy semmi közöd a problémáihoz. Adj neki teret.

Rák

Nagy nyomás alatt lehetsz. Egy hatósági személy eléggé kiszámíthatatlan lesz, ami arra fog késztetni, hogy felkeresd a kedvenc helyedet egy kis nyugalomért. Maradj távol a nyüzsgéstől.

Oroszlán

A tűzvonalban érzed magad és elgondolkozol, hogy mit kezdj néhány furcsa hírrel, amit hallasz. Ha ellazulsz, akkor rá fogsz jönni, hogy ennek a helyzetnek a segítségével a megértés egy újabb szintjére vagy képes eljutni. Légy nyitott arra, hogy olyasvalakivel találkozz, aki nagyon különbözik tőled.

Szűz

Kockázatot szeretnél vállalni, de előbb okosabb lesz mérlegelni az előnyöket és a hátrányokat. Győződj meg róla, hogy képes vagy kezelni a veszteséget, ha úgy adódik, és nem leszel dühös a negatív eredmények miatt. A megérzéseid jót súgnak, ha egy baráttal lesz dolgod.

Mérleg

Kimerült lehetsz attól a nagyfokú figyelemtől, amelyben részesülsz, amellett megtanultad már, hogy hogyan alkalmazkodj az ezzel járó izgalomhoz. Egy szeretett személy kiszámíthatatlansága arra késztet, hogy eltávolodj tőle. Adj ennek a személynek teret és időt.

Skorpió

Talán az utolsókat rúgod és nagyon alacsony az energiaszinted. Ne szégyellj kicsit ellustulni, szundíts egyet nap közben vagy menj haza hamarabb. Tartsd számon, hogy milyen feladataid vannak és ütemezd át a napodat, ha szükséges.


Nyilas

Egy gyermek vagy egy új barát elég csípős megjegyzéseket dobhat feléd. Fogadd el ennek a személynek a spontaneitását. Talán érdemes volna leülnöd vele beszélgetni, ha zavar valami és közösen meghúzni a határokat.

Bak

A leginkább most az kötelezettségeidre koncentrálsz. Ha kell, sokáig dolgozol, hogy teljesíthess egy váratlan feladatot. Talán újraértékeled, mennyi időt vagy hajlandó szánni az életed különböző szegmenseire.

Vízöntő

Lehet, hogy a hét végén kiveszel 1-2 napot és élvezed a megváltozott napi ütemet. A perspektívád is megváltozhat ennek hatására és meg fog lepni, hogy mennyire máshogyan vagy képes látni egyes dolgokat, csak azért, mert kikapcsolódsz pár napra.

Halak

Vedd fel a kapcsolatot valakivel, akiről már régen hallottál, de fontos számodra. Ez a személy sokkal nyitott lehet, mint az elmúlt időkben. Eredményeképpen annak, amit megoszt veled, talán meg fogsz fontolni egy dolgot, amire eddig gondolni sem akartál.

tudasfaja.com

loading...