Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 19. – Csillagjegyek, figyelem!

Napi horoszkóp augusztus 19. – Csillagjegyek, figyelem!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben elsöprő erejű karizmád és kreativitásod hatja át a napjaidat. Személyiséged mágnesként vonzza hozzád az embereket. Egyesek nagyon is vonzódnak hozzád, miközben mások pusztán kíváncsiak és szeretnének jobban megismerni.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy nem kell mindenáron az igazit kutatnod. Bízz benne, hogy találkozni fogsz egy igazán különleges emberrel. Ha párkapcsolatban élsz, szokatlanul nyers leszel, ami feszültséget kelt közted és a kedvesed között. Próbálj meg kevésbé magadra fókuszálni és többet törődni a pároddal.

Kos

Egy szeretett személy számos spontán programot talál ki. Tetszeni fognak a felbukkanó lehetőségek és a meglepetés erejével fognak hatni. Egy baráttal összetűzésbe keveredsz.

Bika
Lassíts le és tarts egy lusta napot. Tudd, hogy az ötleted ragadós lesz és másokat is arra bíztat, hogy csatlakozzanak hozzád. Engedd, hogy megtörténjen, és ne érezz készetetést arra, hogy bárkinek is bármilyen szívességet tegyél. Csak magaddal foglalkozz.

Ikrek

Keress fel barátokat, rokonokat és értesülj róla, hogy kivel mi újság van. Legyen ez egy szocializálódós nap. Kutasd fel a gyermeket magadban és légy egy kicsit csintalan, ha egy nehezen kezelhető személlyel van dolgod.

Rák

Légy tisztában vele, hogy mibe kerül a választott utad. Egy elágazás rosszabb lehet, mint amire számítasz. A házad lesz a várad, de meg kellene szabnod egy limitet azzal kapcsolatban, hogy mennyi időt töltesz benne.

Oroszlán
Olyan gyors vagy, hogy szinte fel sem fogod. Ha sportolsz valamit, akkor ez nagyon kifizetődő lesz. Ugyanakkor azt veszed észre, hogy a barátaidat zavarja a dolog, mert nem tudnak veled lépést tartani.

Szűz

Talán nem is vetted észre, hogy mennyire ingerlékeny voltál az elmúlt időben. Ma meg fogsz tapasztalni némi dühöt, amely feltör belőled. Érdemes volna megejteni egy beszélgetést arról, hogy mégis mi az, ami zaklat téged. Légy óvatos, ne véts súlyos hibát.

Mérleg
Egy hosszú távú célt elemezgetsz egy nagyon jó barátoddal. Ketten együtt hegyeket vagytok képesek megmozgatni. A pozitivitásod és a gondoskodó természeted csak hozzáad a belső elkötelezettségedhez.

Skorpió

A reflektorfényben vagy és a többieknek tetszik, amit látnak. Ismerd fel, hogy a lehetőségeid korlátozottak és ha egyszer elkötelezed magad valami felé, már nem lesz visszaút. Gondolkodj, mielőtt megtennél egy fontos lépést.

Nyilas

Keress fel valakit a távolból. Azt érezheted, hogy ez a személy szinte el is tűnt az életedből. Tervezz közös programot és érezzétek jól magatokat. A barátaid körbevesznek és egyikük csak úgy ontja magából az ötleteket.

Bak
Egy négyszemközti beszélgetés kielégülést fog okozni. Egy közeli barát segíteni fog egy nagyobb vásárlásban vagy cserében. Egy régi barátnak nagyon tetszik, ahogyan megnyilvánulsz. Érezd a bókjait megtiszteltetésnek.

Vízöntő
Észre sem veszed, de nagyon belefolysz valakinek az életébe. Keress fel valakit, aki képes pártatlan visszajelzést adni neked. Hallgasd meg ennek a személynek a tanácsát, mielőtt fontos döntést hoznál.

Halak

Egy négyszemközti beszélgetésben olyan döntésről lehet szó, amely alapjaiban megváltoztatja az életedet. Légy biztos magadban, de ne feszegesd a határaidat. Másoknak is meg kell érteniük, hogy tiszteletben kell, hogy tartsák a választásaidat.

tudasfaja.com

Hirdetés