Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 17. – Felbukkanhat valaki a múltból, aki tönkretesz mindent!

Napi horoszkóp augusztus 17. – Felbukkanhat valaki a múltból, aki tönkretesz mindent!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben úgy döntesz, hogy tűzön-vízen át kitartasz egy hosszú távú cél mellett. Néha adj magadnak visszacsatolást az utadon. Tudd, hogy a választott irányban nagy esélye van a sikerednek.

 

Ha egyedülálló vagy, határozd meg, hogy mi az a kapcsolat típus, amelyben élni szeretnél. A lényeg az, hogy egy olyan személyt válassz, aki ugyanazt akarja. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kedveseddel egy közös cél érdekében munkálkodtok és a beszélgetéseitek különlegessé teszik az együtt töltött időt.

Kos

A belső hangod megzavarhat, a megérzéseid valóságtól elrugaszkodott üzenetet közvetítenek feléd. Le kell tisztulnia az érzéseidnek. Egy feljebbvalódat könnyen kihozhatod a sodrából. Tarts fenn némi távolságot.

Bika
Óvatosan vedd számba a lehetőségeidet. Egy barát valaki számára nehezen érthető, míg másvalaki szemében egyértelmű és megbízható. Koncentrálj a hosszú távú céljaidra és sikerül elérned azt is, amiben nem hiszel. A szerencse melléd szegődik.

Ikrek

A birtokló oldalad felbukkan, amikor egy közeli munkatárssal vagy egy partnerrel foglalkozol. Figyelj a hírekre, különösen azokra, amelyek pénzügyi dolgokkal kapcsolatosak. Egy zseniális ötlet fog kipattanni az elmédből.


Rák

Értékelni fogsz egy visszajelzést, amelyet egy olyan személytől kapsz, aki tisztábban látja a dolgokat, mint te magad. Egyértelmű, hogy teljesen más elképzeléseid vannak, mint a környezetednek. Légy kitartó, mert egy elrugaszkodott tervet nehéz lesz kivitelezni. Jobb, ha megtartod a gondolataidat saját magadnak.

Oroszlán
Úgy érzed, hogy sok minden történik körülötted. Félremagyarázod azt, amit tapasztalsz. Tudd, hogy nincs igazad. Figyelj jól és kérdezz, ha szükségét látod. A képzeleted végtelen misztérium a többiek számára, viszont téged nagyon is jól szolgál.

Szűz

Egy találkozó fontosabb lesz, mint azt elsőre gondolod. Nem csak az lesz jelentős, amit hallani fogsz, hanem az is, hogy hogyan használod fel ezt az információt. Keress fel egy szeretett személyt, akivel mindig nagyon jól érzed magad.


Mérleg

Belső feszültséget érzel. Légy tudatában, hogy ezt az érzést kihez vagy milyen szituációhoz kapcsolod. Mások nem tudják azt érezni, amit te és nem is tudnak ebből helyes következtetést levonni.

Skorpió

Sokkal több dologért vagy felelős, mint azt szeretnéd bevallani. Hoztál egy döntést azzal kapcsolatban, hogyan szeretnél élni és ehhez kapcsolódóan választhatsz. Az energiaszinted elég alacsonyan van.

Nyilas

Egy négyszemközti beszélgetés új útra vezet és lesz egy erős reakciód is. Ne akarj valaki felett kontrollt gyakorolni. Meg kell próbálnod végleg elengedni egy dolgot és lecsillapítani az érzéseidet.

Bak
Sokan keresnek fel különféle indokokkal. Számos elképzelést és kérést hallasz, visszacsatolásra várnak tőled. A látásmódod megváltozhat annak hatására, ahogyan egy személy előadja magát.

Vízöntő

Óvatosan bánj a pénzeddel, ugyanis egy nagyobb költekezés terve van a fejedben. Egy távolban lévő ismerős megdolgoztatja a képzeletedet. Ennek a személynek a hatására szerencsésnek és értékesnek érzed majd magad.

Halak
Egy négyszemközti beszélgetés új lehetőségeket tár fel előtted. Légy hálás azért, amit ez a személy megoszt veled. Állj ki magadért, amikor egy nehéz helyzetben találod magad egy közeli baráttal. Fontold meg, hogy eltávolodsz tőle és a kialakult szituációtól

tudasfaja.com

loading...