Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 14. – Több csillagjegy is aggódhat a mai nap...

Napi horoszkóp augusztus 14. – Több csillagjegy is aggódhat a mai nap miatt!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Úgy érzed, mintha nagy nyomás nehezedne rád a munkáddal kapcsolatosan a mai napon. Tudd, hogy megvan a választásod és te határozod meg, hogy kinek vagy minek engeded, hogy kihozzon a sodrodból. A kemény munka mellett szórakozás is férjen a napba.

Bika

Úgy érzed, hogy készen állsz véghez vinni egy tervet a mai napon, ám nehogy túltengjen benned az önbizalom és nagyobbat markolj, mint amennyit fogni tudnál. Ne erőltess semmit és figyelj az apró részletekre is.

Ikrek
Egy romantikus kapcsolatot illetően döntésre jutsz, hiszen úgy érzed, hogy nincs meg az a fajta mélység, amire vágysz. Őszintén valld meg a szíved szavát és ne feledd, több hal is van még a tengerben.

Rák

A pároddal, egy családtaggal vagy valakivel, aki közel áll hozzád, a mai napon összekaphatsz. Alapvetően nagyon jól kijössz másokkal, de ez a nap pont olyan lesz, amikor magadra kell jobban figyelned. Emiatt pedig ne legyen lelkiismeret furdalásod.

Oroszlán

Ne a bűntudat legyen a motivációd, ha segíteni akarsz valakin. Azért adj, mert adni akarsz, ne pedig azért, mert úgy érzed, hogy kötelességed. Ez egy remek nap, hogy magadat kényeztesd végre.

Szűz
Egy romantikus partner többet vár el tőled, mint amit most szíved szerint nyújtani képes vagy. Figyelj a bensődre és az érzéseidre. Nem szabad valaki szeretetének kivívása miatt homlokegyenest mást tenned, mint amit szeretnél.

Mérleg
A hangulatingadozás lesz jellemző a mai napra és néhány múltbéli dolog is váratlanul felbukkanhat. Nem kell csendben, magadban szenvedni miatta. Keress fel egy barátot, akiben megbízol és kérd a segítségét.

Skorpió

Valami leterheli a mai napon az elmédet, de az, hogy gyötröd magad a megoldást keresve, nem biztos, hogy segíteni fog. Most jobban tennéd, ha egy lépést hátra lépnél és hagynád, hogy a dolgok kiforrják magukat.

Nyilas
Ragaszkodsz egy vágyálomhoz, ami úgy tűnik, hogy soha nem akar valóra válni? Ne keseredj el, de lehetséges, hogy nem is kell teljesülnie, mert az nem te javadat szolgálná. Talán új irányba kellene elindulnod.

Bak

Talán elismerést és figyelmet vársz el a mai napon a környezetedtől, ám ettől csak akaratosnak és követelőzőnek fogsz látszani a végén. Van, hogy az is elég, ha az ember elégedetten dől hátra az eredmények láttán, nem mindig van szükség mások megerősítésére.

Vízöntő
Félelemmel és aggodalmakkal teli lehetsz a mai napon, mert egyfolytában egy lépés megtételén agyalsz. Ahelyett, hogy újra meg újra ugyanazt a lemezt pörgetnéd, próbálj meg véleményt kérni a párodtól, vagy valakitől, akiben megbízol. Lehet, hogy olyasmit látnak majd meg, amit te észre sem vettél.

Halak

Valaki a mai napon szeretné, hogy teljesítsd a kívánságait, ám mielőtt a nyakadat törnéd érte, gondold végig, hogy magadért mikor tettél ilyet utoljára. Persze, segíts másokon, de közben a saját igényeidről se feledkezz meg.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...