Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp április 4. – Nagy áttörés mutatkozik egyes csillagjegyek életében!

Napi horoszkóp április 4. – Nagy áttörés mutatkozik egyes csillagjegyek életében!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

 

Kos

Újra elemedben fogod érezni magad, ami igazán rád fért már, hiszen az elmúlt időszakban megkérdőjelezted a képességeidet. Engedd el az önkorlátozó gondolatokat. A munka terén kifizetődik az erőfeszítésed.

Bika

Egy anyagi áldás fog érkezni hozzád a mai napon. Mindazonáltal helyet kellene találnod a szívedben azon dolgok számára is, amelyeket még kevésbé elfogadhatónak vélsz. Legalábbis jó lenne megpróbálni.

Ikrek

Mikor volt az utolsó alkalom, amikor a pároddal szórakoztatok egy jót? Már egy ideje, igaz? A mai nap éppen megfelelő lenne rá. Egy kis intimitás jót tenne nektek. Ha egyedülálló vagy, akkor kapcsolódj újra a szexualitásoddal.


Rák

A munkádat érintően áttöréshez érkezel. Talán úgy döntesz, hogy otthagyod az eddigi munkádat egy jobbért cserébe vagy egy kitűnő ötletedért kapsz harsonaszót. Zárójelben: egy ismerősöd támogatásra szorulhat.

Oroszlán

Hozd ki a lehető legtöbbet az örömteli pillanataidból. A nevetés gyógyító és megerősítő erejű. Mindamellett koncentrálj az öngondoskodásra. Egyél tudatosabban és mozogj többet. Hallgass a testedre.

Szűz

Lehet, hogy nosztalgikus hangulatodban leszel a mai napon, de egyes emlékeket nem éri meg feleleveníteni. Sőt mi több, ideje elengedni azokat a dolgokat a múltadból, amelyek eddig visszatartottak. A mai nap egy jó kezdet lehet a felszabaduláshoz.


Mérleg

Figyelj oda a hírekre, információkra, amiket a mai napon hallasz és szívd magadba őket. Azokra a dolgokra koncentrálj, amelyek inspirálnak és feldobnak. Zárd ki a zavaró tényezőket, hogy a bensőddel kapcsolatba kerülhess.

Skorpió

Egy anyagi haszonnal és/vagy szakmai előlépéssel kapcsolatos lehetőség kerülhet az utadba. Ha a munkáról van szó, rájössz, hogy ha képes vagy formabontóan gondolkodni, világok nyílhatnak meg előtted.

Nyilas

Ha sokáig tartott a markában egy rossz érzés a múltadból, amely párkapcsolathoz köthető, akkor ideje elengedni. Ha a múltra koncentrálsz, akkor képtelen leszel előre haladni az életben. Ismerd fel, hogy valami igazán jó létezik számodra és úton van feléd, csak nyitottnak kell lenned rá.

Bak

Ideje, hogy felébredj a téli álmodból és visszatérj az aktív napokba. Ha úgy érzed, hogy mostanában kissé leeresztettél, meg fogod lelni azt az energialöketet, amire szükséged van. Ne félj érzelmessé válni, hiszen jól áll neked.

Vízöntő
Ideje, hogy kimerészkedj a világba és új ismeretségeket köss. Ha ez megtörténik, az olyan lesz számodra, mintha egy áporodott szobára óriási ablakot nyitnál, ahol napfény és friss levegő tódulhat be. Az elméd végre új és inspiráló ötletekkel találkozhat.

Halak

Lehetséges, hogy egy anyagilag kedvező lehetőséget kapsz vagy eldöntöd, hogy végre lezársz egy előrelépési lehetőségektől mentes munkát. Mindeközben fontos, hogy a barátaiddal időt tölts, amely lelki feltöltődésként hat majd rád. Ne félj segítséget kérni, ha arra van szükséged.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...