Kezdőlap EZOTÉRIA Napi horoszkóp április 23. csütörtök

Napi horoszkóp április 23. csütörtök

Ha ma van a születésnapod: Az egyetlen dolog, ami az előtted álló évben képes visszatartani, az az önbizalomhiány. Valamilyen oknál fogva nem vagy képes elhinni, hogy az a siker, amelyről álmodsz, általad elérhető. Pedig így van! A tény, hogy el tudod képzelni, azt is jelenti, hogy meg tudod csinálni.

Ha egyedülálló vagy, időre van szükséged ahhoz, hogy felkészülj a randizásra. Tudd, hogy mindig a legjobb döntést hozod. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel nem mindenben tudtok kiegyezni az életeteket érintően. Tiszteljétek egymás különbözőségeit.

 

Kos

Lehet nem fogsz egyetérteni egy közeli hozzátartozód, vagy barátod döntésével. Rá kell jönnöd, hogy nem mindig tudsz hatással lenni az emberekre, ráadásul csak vitába fogsz keveredni vele. Hagyd, hogy a saját feje után menjen, és tanuljon a hibájából.

Bika

Egy kis szabadságra vágysz, amivel nincsen semmi baj. Úgy érezheted a barátaid és a párod is rád telepedett egy kicsit. Legyél őszinte, és mondd meg nekik, ha magányra, vagy egyedüli feltöltődésre van szükséged. Ezután tisztábban is fogod látni a dolgokat.

Ikrek 

Se az érzelmi, se az anyagi problémákat ne akard a szőnyeg alá söpörni, mert abból csak problémák lesznek. Vagy annyira talpraesett és kreatív, hogy okosan megold őket. Elővenni és megküzdeni velük mindig nehéz, de aztán fellélegezhetsz, ha túl leszel rajtuk, majd meglátod.

Rák 

Főleg szerelemben erős ez a nap. Vedd elő a humorodat, és kápráztasd el az ellenkező nemet vele. Nem árt, ha meglátogatsz valami társkeresőt is, ahol ma nagyon jókat fogsz tudni beszélgetni. Ha van párod, akkor itt az idő, hogy őt dobd fel kicsit – vigyél egy kis romantikát a hétköznapokba, jól fog neki esni.


Oroszlán 

Most minden nagyon pozitív körülötted, és újra mosoly lehet az arcodon. Élményekkel teli pillanatok várnak rád, és remélhetőleg ezeket ki is fogod tudni használni. Azt nem ígérik a csillagok, hogy csak jó dolgok fognak jönni, de a kellemetlenségeket nem fogod tragédiaként megélni. A jelenlegi jelszó: keresd a boldogságot!

Szűz 

Nem vagy őszinte hangulatodban, és a kialakult helyzetek kicsit a depresszió felé sodornak. Legyél erős, és hamarosan ki fogsz tudni lábalni ebből. Semmiképpen ne hozz most fontos döntéseket, még balul fognak elsülni… A fizikai aktivitás a segítségedre lehet: mozdulj ki egy kicsit.

Mérleg 

Jó hírek vannak a láthatáron, aminek már éppen itt volt az ideje. Alapból nagyon úgy érzed, körüllengik az aurádat a negatív energiák. Hamarosan vissza fogsz tudni térni a régi kerékvágásba. Ne bújj közben álarcok mögé. Ha magadba zárod a problémáidat, az senkinek nem tesz jót.

Skorpió 

Elég érzékeny hangulatban vagy. Olyan apróbb szurkálódásokat, beszólásokat is magadra vehetsz, amin máskor nevetni szoktál. Inkább a közelibbi barátok társaságát keresd, akiknek őszintén megnyílhatsz. Egy mélyebb beszélgetésre van most szükséged, nem a tréfás hangulatra.


Nyilas 

Kicsit komótosan végzed el a dolgaidat, de legalább megcsinálod, és talán ez a lényeg. Azonban elég kevés időd van így magadra, amit lehet, hogy zokon is veszel. Csinálj egy ütemtervet, és ne lustulj el a karantén alatt sem. Hidd el, sokkal jobban át fogod látni az ügyeidet, és több időt szánhatsz magadra.

Bak

Jobban kellene figyelned a pénzügyeidre. Előfordulhat, hogy nagyobb pénzköltésbe kezdesz, ami a jelenlegi helyzetben nem túl jó dolog. Próbáld meg kicsit visszafogni magad, de a legfontosabb: ne vásárolj felesleges dolgokat. Most a spórolásnak van itt az ideje.

Vízöntő

Lépj a változás útjára, és ne dugd homokba a fejed. Olyan ötleteid vannak, amik csak a fiókban szunnyadnak, pedig most lenne időd rendesen kidolgozni őket. Kellő önfegyelemmel tisztábban fogsz látni, és rájössz, olyan fény van az alagút végén, amit te tartasz majd életben. Szabadítsd fel a kreatív energiáidat.

Halak

Ne próbáld meg túlkombinálni a dolgokat, ahogy mindig szoktad. Kicsit elő kellene venned a lazább felfogásodat, mert így a munkádban, és otthon is túlhajszolod magad. Vannak könnyebb utak is, hogy megvalósíts valamit, és nem kell mindig mindennek tökéletesnek lennie.

loading...