Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp április 17. péntek – Mérleg, Rák, Nyilas, Oroszlán, Halak, Vízöntő,...

Napi horoszkóp április 17. péntek – Mérleg, Rák, Nyilas, Oroszlán, Halak, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Szűz, Bak, Bika

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: ebben az évben sok különböző szerepet játszol különböző emberekkel. Egyik pillanatban igazi akarnok lehetsz, míg a másikban türelmes és visszafogott. Mások úgy érzik, mintha egy forgóajtóba kerülnének, amikor veled vannak.

Ha egyedülálló vagy, akkor boldog leszel valakivel, de nem most fogsz vele találkozni, hanem valószínűleg ősszel. Elég bölcs vagy ahhoz, hogy ne támassz magas elvárásokat egy éppen csak fejlődő kötelékhez. Ha kapcsolatban vagy, légy figyelmes a pároddal. A kedvesed talán jól is szórakozik a személyiséged különféle aspektusain.

Hirdetés

Kos

Fókuszálj a nappali órákra, amikor a legtöbbet tudod elérni. Bár úgy érezheted, hogy félrecsúszik a kommunikáció a nap folyamán, végül kiderül, hogy minden a legnagyobb rendben ment. Egy találkozó most nagyon fontos lehet számodra, ezért ütemezd be minél hamarabb.

Bika

Vonulj el egy kicsit a nap folyamán és ne hagyd, hogy a kötelességeid a fejedre nőjenek. Észre fogod venni, hogy mennyire máshogyan tudod érezni magad egy nap leforgása alatt. Lazíts és engedd el a stresszes helyzeteket. Az eredmény nagyon jót fog tenni neked.

Ikrek

Egy szemtől szemben való beszélgetés új ösvényre terelhet. Próbálj meg mások szemével nézni egy adott szituációt. Ne ítélkezz sem mások, sem magad felett. Igyekezz különböző megoldási stratégiákat kiötölni, ez a hatékonyságodat emelni fogja.

Rák

Az érzelmes oldalad elő fog jönni, amikor egy partnerrel pénzügyi dolgokról tárgyalsz. Úgy érzed, hogy a helyzet vesztes oldalán állsz, de ez nem igaz. Szólalj fel magadért és emlékeztess másokat, hogy te mi mindent teszel le az asztalra. A reakciók meg fognak lepni.

Oroszlán

Lehet, hogy most másokra ruháznád a dolgaidat. Szükséged van egy kis energia tuningra és szívesebben vennéd, ha az emberek közvetlen hozzád jönnének, ahelyett, hogy manipulatív módszereket kellene alkalmazni. Nagyon örülni fogsz, hogy a barátok mennyire hatékonyak tudnak lenni, ha nem nyomás alatt cselekednek.

Szűz

Keress fel egy távoli ismerőst. Lehet, hogy nem fogsz azonnal választ kapni tőle, de végül reagálni fog. Sok dologra vagy most képes. Ideje egy elhalasztott orvosi vizsgálatot végre beütemezned.

Mérleg

Megpróbálsz piszkálni valakit, vagy megfúrni a véleményét, különösen, ha az nagy hatással van rád. Talán azt érzed, hogy sehová nem haladsz vele, de tudd, hogy ezzel kezded lebontani a falait és egy új kezdet lehetőségével találod szemben magad.

Skorpió

Egy személyes ügy most kiemelt fontosságú számodra. Lehet, hogy mindaddig rosszul fogod érezni magad, amíg nem látod az ügy megoldását. Talán jó lenne, ha hagynád, hogy más is segítsen neked benne.

Nyilas

Emeld fel a telefont és kérj segítséget. Nem halogathatod tovább a dolgot. Kérd meg a szeretteidet vagy egy közeli munkatársadat, hogy támogasson téged a célodban. Meg fogod kapni azt a segítséget, amire szükséged van.

Bak

A birtokló oldalad előtérbe fog kerülni, különösen akkor, ha akadályokba ütközöl egy személyes ügy megoldásával kapcsolatban. Ne aggódj annyit a dolgon. Egy szuper ötlet fog kipattanni a fejedből és egy-két nap múlva már megoldottnak is tekintheted.

Vízöntő

Használd ki a nappali órákat, hogy kihoz magadból a maximumot, így készen állhatsz egy projekt befejezésére és más egyéb kérdések kezelésére is. Az energiaszinted ritkán ilyen magas, hát használd ki. Intézz el egy fontos telefonhívást, amelyet eddig halogattál.

Halak

Vegyél ki egy szabadnapot, ha úgy érzed, hogy extra pihenőidőre van szükséged. A körülötted zajló dolgok nem éppen úgy alakulnak most, ahogy szeretnéd. Ha időt adsz magadnak, meg fogsz lepődni, hogy mennyi változást tapasztalhatsz.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...