Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp 07.02. Hétfő – A Mérleg legyen óvatos, a Bak ne...

Napi horoszkóp 07.02. Hétfő – A Mérleg legyen óvatos, a Bak ne tűrjön tovább, a Rák pihenjen. Neked mit írnak a csillagok?

 

A Mérleg legyen nagyon óvatos, mert valaki csak arra vár, hogy hibázzon, a Skorpió most komolyan meg tudja bántani a társát, ezért kétszer is gondolja meg a szavait, a Bak semmiképpen ne nyelje le a bántást.

Kos (március 21.-április 20.)
Idegeskedéssel telik a napja, amit csak tetéz a magánéleti gondja. Úgy érzi, hogy a hullámok hamarosan összecsapnak a feje felett, ha nem veszi kezébe a dolgok irányítását. Különösen nyomasztja, hogy nem hibázhat, mert azzal csak rontana a tekintélyén. Szeretné fontossági sorrendbe állítani a feladatait, de alig képes koncentrálni a munkájára.

Bika (április 21.-május 20.)
Feszült és ideges, nehezen találja a helyét. A nyugtalansága jogos, főleg, ha mellékutakon jár. Tisztában van vele, hogy mennyit kockáztat, és a józan esze azt súgja, hogy ne tegye. Ám a vágya sokkal erősebb és egyelőre ez irányítja a tetteit. Szerencsére még nagy baj nincs, hisz igyekszik munkáját tökéletesen elvégezni, de a gondok java csak ezután fog jönni.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A szíve komoly traumán esett át, és nem várt sebeket kapott. A gyógyulás hosszú időt vesz igénybe, de a lábadozásra nagy szüksége van. A folyamatot lerövidítheti, ha a lehető legkevesebbet gondol arra, akitől a sérelmeket elszenvedte. A kutyaharapás szőrivel mondást is alkalmazhatja, de csak óvatosan hagyja, hogy a szívét újra behálózzák.

Rák (június 22.- július 22.)
Túlságosan sokat válla magára, emiatt már fogytán a türelme a szeretteivel szemben. Valójában nem is őrájuk dühös, csak rajtuk csattan az ostor. Igazából önmagára neheztel, mert nem képes betartani az ígéretét, hogy jóval kevesebb feladatott kellene vállalnia magára. Elhatározása szilárd, de mikor sarkára kell állnia, akkor elbizonytalanodik.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Magánéleti gondjai rendkívül nyomasztják, de nem tudja megbeszélni senkivel. Nem viszi rá a lélek, hogy valakiben is megbízzon, mert nem szeretné kiadni magát. Hiúsága nem tudná elviselni, ha sajnálkoznának, vagy mindenféle közhelyekkel traktálnák. Inkább magába fojtja bánatát, de a belső feszültsége napról napra folyamatosan növekszik.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Békére és nyugalomra vágyik és ezt a mai napon meg is találja. A környezete is igyekszik a kedvére tenni, s még a legkisebb nézeteltérést is elsimítja. A párjával munka után, ha tehetik, csináljanak közös programot, ahol mind a ketten jól érzik magukat. Sokat segít azzal, ha meghallgatja társa gondjait, mert szükségét érzi, hogy valakinek elmondhassa.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Legyen módfelett óvatos, mert ellenfele arra vár, hogy hibát vétsen. Amennyire csak teheti, kerülje a társaságát és ne adjon rá okot, hogy bármibe is, amit csinál, beleköthessen. Igyekezzen jó képet vágni a dolgokhoz, még akkor is ha, nehezére esik. Szerencsére ez a helyzet nem tart már sokáig, mert az illető inkább más életét keseríti, ha nem áll kötélnek.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A saját szívét is megsebzi vele, ha erős sértéseket vág a társa fejéhez. Jól gondolja meg a szavait, mert később, mikor már elfelejti szinte az egész nézeteltérést, akkor a lelkiismerete fogja gyötörni. S higgye el, hogy a lelkiismeret furdalásnál nagyobb büntetést nem kaphatna. Ezért nem érdemes még a legkisebb hibákat is felnagyítania.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Hova tűnt a szokásos optimizmusa? Nem szabad azonnal elkeserednie az első akadály láttán, hiszen az életben a legritkább esetben mennek azonnal simán a dolgok. A mondás is úgy tartja, hogy teher alatt nő a pálma, és ezt sajnos most meg is kell tapasztalnia. A jegyében tartózkodó Szaturnusz bolygó próbára teszi, azért hogy lássa, mennyire kitartó.

Bak (december 22.-január 20.)
Ne nyelje le a bántást, amivel megsebezte az illető, mert az nem tesz jót a lelkének. Ha igyekszik lenyelni és megemészteni, az sajnos nem fog menni, mert a szavaival mélyebb sebet ütött a lelkén, mint gondolná. Eszébe se jusson elraktározni, esetleg rágódni rajta, mert akkor az epekő kialakulásának nagy az esélye.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nem szabad túlhajszolnia magát, még akkor sem, ha a körülmények rákényszerítik. Az egészségét tartsa szem előtt, mert az a legfontosabb az életben. Bár pénzzel sok minden megvehető, de komoly betegség esetén a pénz sem segít. Viszont pénzzel megőrizheti egészségét, ha korszerűen táplálkozik, és ha nem sajnálja az időt és a pénzét pihenésre.

Halak (február 20.-március 20.)
Bármire képes, hogy a célját megvalósítsa, és nagyon jól teszi. Ugyanis a nem akarásnak nyögés a vége, és akkor a terve csak álom maradna. A délibáb kergetése teljesen fölösleges lenne, és csak rombolná vele az önbizalmát. Most viszont hatalmas lelkesedéssel és lát neki a dolgoknak, és ha a lendülete kitartással párosul, akkor büszke lesz a teljesítményére.

loading...