Kezdőlap AKTUÁLIS Nagy a baj – Most jött a hír Schobert Norbiról

Nagy a baj – Most jött a hír Schobert Norbiról

Hirdetés

Az ítélet nem jogerős, másodfokon folytatódik majd – közölte a Promotions.

 

Hirdetés

A hír szerint Schobert Norbert a vádakat azonnal tagadta, állítása szerint ő ezeket a lemezeket megvásárolta, a felesége, Rubint Réka pedig egyenesen saját zenéket íratott a DVD-k alá, amiért a lemezlovasoknak minden egyes esetben külön fizetett.

Az elmaradt jogdíjakat követelők között volt többek között Sterbinszky és Hamvai P.G. is, akik szerint a házaspár nem fizette meg nekik a jogdíjakat az eladott videók után. Ebből 2015-ben büntetőügy lett, a VPOP akkor lefoglalt 12 ezer DVD-t.

A Pesti Központi kerületi bíróság nemrég, március 8-án hozott ítéletében bűnösnek mondta ki Schobert Norbertet szerzői vagy szerzői jogokhoz kapcsolódó bűntettek megsértésében – tudta meg a Promotions.Az ügyben érintett egyik szerző, Papp Róbert (művésznevén Roberto Winny) elmondta, hogy felajánlották a peren kívüli egyeztetés lehetőségét Schobert Norbinak, de mindig falakba ütköztek.

Az ítélet nem jogerős, a fitneszguru ügyvédjei fellebbeztek a döntés ellen, így az ügy másodfokon folytatódik majd.

Az elmaradt jogdíjak kérdése továbbra is vita tárgyát képezi a felek között, és a bírósági döntésnek további fejleményeket lehetnek. A vádak tagadása és a jogi harcok folytatása mellett Schobert Norbert még nem kommentálta az ítéletet.Hirdetés