Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mutasd a tenyered, megmondjuk hány gyereked lesz (még) és milyen neműek lesznek!

Mutasd a tenyered, megmondjuk hány gyereked lesz (még) és milyen neműek lesznek!

Hirdetés

Régóta úgy tartják, hogy a külső jegyeink rengeteg dolgot elárulhatnak rólunk. Azt mondják, hogy felfedhetik a személyiségünket, sorsunkat, szerencsénket, karrierünk alakulását, kapcsolatainkat és még sok mást.

A tenyérjósok úgy vélik, hogy a kezünk nagy részt képvisel ebből és az életünk minden aspektusára szolgálhat információval. Ugyan a jósok nem rendelkeznek hiteles bizonyítékokkal, mégis sokan támaszkodnak a szavukra.

Hirdetés

Ami a legérdekesebb, hogy a tenyerünk arról is árulkodhat, hány gyermekünk lesz a jövőben. Vannak olyan vonalak a tenyéren, amelyek megmondják, hogy hány utóddal számolhatunk az életünkben. Furán hangzik, ugye?

Tudod, hogy hol lehet megtalálni ezeket a vonalakat?

Ezek a vonalak függőlegesen futnak a tenyéren, közvetlen a kisujj alatt. Az itt látható vonalak száma jelzi a gyermekek számát. Ha négy vonalat látsz, akkor következetesen négy gyermekre számíthatsz az életedben.

A gyermek neme

Ha a vonalak erősek, egyenesek és mélyek, akkor nagy rá az esély, hogy fiú gyermeked lesz.

Abban az esetben, ha a vonalak kanyargósak, kevésbé láthatóak és nehezen kivehetőek, akkor lány gyermekkel számolhatsz.

Ezek az információk talán nem túl pontosak, de rajtad áll, hogy mennyire tudod elfogadni őket. Mindenesetre senki sem lát a jövőbe és számos dolog történhet az elkövetkezendő években, amire nem is gondolnánk.

Természetesen nagy befolyásod van rá, hogy az életedben hány gyermeket vállalsz a pároddal és lehetőleg arra is, hogy azt hogyan időzítsd, de tudjuk jól, hogy 100%-os garancia semmire nincs.

www.tudasfaja.com

Hirdetés