Kezdőlap AKTUÁLIS Most kaptuk a szomorú hírt a TNT zenészéről

Most kaptuk a szomorú hírt a TNT zenészéről

Hirdetés

Újabb eljáráson van túl a TNT-ből ismert Inti, azaz Zuber Krisztián. Mint ismert, a zenészt szívelégtelenséggel és szívritmuszavarral vették fel a kórházba szeptember elején.

 

Hirdetés

A fekvőbetegek közé került, de a gyógyszereknek és az orvosok szakértelmének hála, már sokkal jobban érzi magát. A szíve azonban egyelőre a sokkolás után sem ver jó ritmusban, pedig ez lett volna az eljárás célja – írja a Blikk.

„Azért volt szükséges ez az eljárás, mert még mindig nem jó ritmusban ver a szíve. Először elaltatták, majd sokkolták a szívét, mintha újraélesztenék. Viszont ez most nem sikerült, így az eljárást később megismétlik, addig tovább kezelik a gyógyszerekkel” – mondta el a lapnak a zenész párja, Sáfrány Emese.

A lapnak sikerült beszélnie Intivel is, aki derűlátó.„Igaz, ez most nem sikerült, de a gyógyszereknek hála, már teljesen jól vagyok fizikailag. Később meg fogjuk ismételni ezt az eljárást, aztán nemsokára ICD-t fognak beültetni a szívemhez, ami egy beültethető kardioverter-defibrillátor.

Ez az eszköz fogja szabályozni a szívritmusomat, és arra is képes, hogy újraindítsa a szívem, ha esetleg leállna. Emellett persze a gyógyszereimet is folyamatosan szednem kell majd” – mondta Inti.Azt is elmondta a zenész, hogy kiengedhetik a hét második felében, azonban azt követően is gyakran be kell járnia a kórházba, hogy beállítsák a gyógyszereit, de otthon aludhat már.

Hirdetés