Kezdőlap AKTUÁLIS Most kaptuk a hírt a körözés alatt álló Molnár Gusztiról

Most kaptuk a hírt a körözés alatt álló Molnár Gusztiról

Napok óta rendőrségi körözés volt érvényben a Drága örökösök alkoholproblémákkal küzdő egykori sztárja ellen.

A napokban a Blikk is megírta, hogy elfogatóparancsot adott ki Molnár Gusztávra a bíróság, és Molnár körözési fotója is megjelent a rendőrség honlapján.

A színészt rendőrségi fotója alá azt írták a rendőrök, hogy a körözési eljárást rágalmazás miatt folytatják, de több részlet nem derült ki.

Információink szerint Molnár egy vidéki rehabilitációs intézetben próbál kigyógyulni a függőségéből.

Molnár Gusztáv mostanra azonban előkerült, ugyanis a rendőrségi körözéséről szóló weboldal már nem aktív, azaz a hatóságok megtalálták őt.A Blikk megtudta, hogy a színész elleni körözést a bíróság vonta vissza, ugyanis sikerült beazonosítani a tartózkodási helyét.

Az üggyel kapcsolatban kerestük a Budapest Környéki Törvényszéket, ahol megerősítették értesülésünket, miszerint a bíróság vonta vissza a színész ellen kiadott elfogatóparancsot. – A bíróság adta ki az elfogatóparancsot november 21-én, és november 23-án szintén a bíróság vonta vissza azt.

Ennek oka az, hogy immár, nem állnak fönn az elfogatóparancs kiadásának feltételei. A keresett személy tartózkodási helye immár hivatalosan ismert, felkutátására már nincs szükség – hangzott a Törvényszék hivatalos válasza megkeresésünkre.

loading...