Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a szomorú hír a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészről

Most jött a szomorú hír a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészről

Hirdetés

Jordán Tamás, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész hirtelen kórházi kezelésre szorult, ami okozott némi meglepetést azoknak, akik a Nemzet Színésze-választások rendszeres résztvevőjeként számítottak rá az eseményen.

 

Hirdetés

A művész, aki általában mindig megjelenik az ilyen alkalmakon, legutóbb nem volt jelen az eseményen, amikor Kulka János lett megválasztva.

Azonban kiderült, hogy Jordán Tamás távolmaradásának alapos oka volt: kórházba került egy kisebb beavatkozás miatt. A színművész azonban nyugtatta a rajongókat, hogy problémája nem súlyos, és gyógyítható.Az elmondása szerint már sokkal jobban érzi magát, és várhatóan hamarosan hazamehet, majd újra színpadra állhat.

„Kórházba kerültem egy kisebb beavatkozás miatt, amiről bővebben nem szeretnék beszélni. Annyit viszont mindenki megnyugtatására elárulhatok, hogy nem baleset ért, a probléma gyógyítható és szerencsére nem is súlyos.

Hála Istennek, már sokkal jobban vagyok. Ha minden jól megy, vasárnap már otthon lehetek, hamarosan pedig újra színpadra állhatok” – mondta el a Blikknek Jordán Tamás.

A művésznek emiatt le kellett mondania egy április 29-i előadását is, ami A széllel szembe című volt, és a miskolci Tudomány és Technika Háza Színpadán lett volna.

Jordán Tamás 81 éves, és bár korábban már számos egészségügyi problémával szembesült, szerencsére jó egészségi állapotban van.Ugyan cukorbetegségben szenved, ami miatt szükséges szúrnia magát, illetve korábban egy vércukoresés miatt arccsont- és koponyatörést szenvedett, valamint a koronavírus is megviselte, ám mindig igyekezett felépülni, és odafigyelni az egészségére.

Hirdetés