Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Vitray Tamásról

Most jött a hír Vitray Tamásról

Hirdetés

A magyar televíziózás legendás alakja, Vitray Tamás, egy interjú során őszintén mesélt friss házasságáról és az új feleségével való kapcsolatáról.

 

Hirdetés

A 91 éves tévés, aki idén februárban váratlanul jelentette be, hogy immár negyedszerre állt oltár elé, úgy érzi, hogy bár idős korában kötött újra házasságot, ez nem teszi nehezebbé az alkalmazkodást és a harmonikus együttélést.

Vitray Tamás és felesége, Vitray-Ivens Éva között egy különleges, meghitt kapcsolat épült ki, melyről szívesen mesélnek mindazoknak, akik érdeklődnek irántuk.A 91 éves Vitray elárulta, hogy az élet során sok nehézséggel kellett megküzdenie, de mindig önmagát adta és ezt teszi most is, friss házasságában is.

A tévés úgy véli, hogy az életkor nem határozza meg az embert, és mindig csak önmagunkat tudjuk adni a kapcsolatokban. Az alkalmazkodás képessége pedig nem függ az életévektől, és ő mindig vállalta magát, így teszi most is az új feleségével.

Vitray Tamás hangsúlyozta, hogy mindkét félnek alkalmazkodnia kell, de ez nem jelent gondot, hiszen az érettebb emberek könnyebben találnak közös nevezőt.A korábbi házasságai után, melyek mind zátonyra futottak, Vitray újra esküvőt mondott, és ezt teljes meggyőződésből tette. Bár az előző kapcsolatai nem várt eredményekkel zárultak, a tévés úgy érzi, hogy mostani döntése teljesen helyénvaló volt, és boldog a választottjával.

Az új pár tervei között szerepel az összeköltözés, ami nem okoz félelmet nekik. Vitray szerint két érett ember között az alkalmazkodás könnyebb, és gyakran fordulhat elő, hogy amire az egyik fél alkalmazkodik, az valójában az, amit eredetileg is szeretett volna.A tévés határozottan állítja, hogy ez lesz az utolsó házassága, és bízik abban, hogy ez a kapcsolat hosszú évekre szól majd.

Hirdetés