Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Moldován Andrásról

Most jött a hír Moldován Andrásról

Hirdetés

A Cápák között évadzáró epizódja ismét izgalmas és változatos üzleti ötleteket mutatott be, amelyek között VR-szemüveget, különleges motorasztalokat, babahordozót, egy szakemberportált és egy italmárkát ismerhettek meg a nézők.

 

Hirdetés

Jó szakemberek egy helyen: jószaki.hu

Czárth Csanád vállalkozása, a jószaki.hu, célja, hogy egy platformra terelje a különféle szakembereket, akik havidíj ellenében fogadhatják a munkaajánlatokat a megrendelőktől.

A platform széles palettát kínál, a masszőröktől az építőmunkásokig minden szakember megtalálható itt. Csanád 150 millió forintot kért a platform fejlesztésére és forgalmának növelésére, 10% tulajdonrészért cserébe.A Cápák többsége szkeptikus volt az üzlet víziójával kapcsolatban, azonban Moldován András mégis tett egy nagyvonalú ajánlatot: megadná a kért 150 millió forintos befektetést, de 25% tulajdonrészt kérne cserébe. Csanád azonban nem szeretett volna 11,5% fölé menni, így végül a jószaki.hu befektetés nélkül maradt.

Egyedi motorasztalok és VR-szemüveg

Az epizódban bemutatták még az egyedi motorasztalokat is, amelyek különleges designnal és funkcióval rendelkeznek. Emellett a VR-szemüveg is nagy érdeklődést váltott ki, amely új szintre emeli a virtuális valóság élményét.

Innovatív babahordozó és italmárka

Egy innovatív babahordozó is helyet kapott az évadzáróban, amely a kényelmet és a biztonságot ötvözi. Az új italmárka pedig friss és egyedi ízeket kínál, amelyeket a Cápák is nagy érdeklődéssel fogadtak.

Konklúzió
A Cápák között évadzáró epizódja ismét bebizonyította, hogy a magyar vállalkozók kreativitása és innovációs készsége határtalan. Bár nem minden ötlet kapott befektetést, a bemutatott projektek mindegyike értékes tapasztalatokkal és visszajelzésekkel gazdagodott, amelyek segíthetik őket a jövőbeli fejlődésben.

A jószaki.hu esete különösen rávilágított arra, hogy a megfelelő üzleti partner megtalálása kulcsfontosságú a hosszú távú siker érdekében.

Hirdetés