Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír – Kórházba került Tóth Gabi és Krausz Gábor...

Most jött a hír – Kórházba került Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Hirdetés

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya kórházba került. A kis Hannaróza pont ma ünnepli a 4. születésnapját, de kiderült, hogy nehéz hete volt a családnak.

 

Hirdetés

Sokkolták rajongóikat a hírek Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatának váratlan végéről. A hírességek, akik eddig boldog családi életüket mutatták, most bejelentették válásukat, és a rajongók izgatottan várják, hogyan alakul tovább az életük, különös tekintettel közös gyermekükre.

Az énekesnő és séf házasságáról egy hosszú közleményben számoltak be közösségi média oldalaikon. A bejegyzésben kifejezték hálájukat a támogatásért, amit a rajongóktól és a barátaiktól kaptak az elmúlt években. Ugyanakkor bejelentették, hogy közös döntés alapján úgy érezték, hogy eljött az idő a válásra.A páros elmondta, hogy bár a szakítás nehéz és fájdalmas döntés volt számukra, mindketten arra törekszenek, hogy a válás méltósággal és tisztelettel zajljon le. Kiemelték, hogy mindkét fél elkötelezett marad a közös gyermekük iránt, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is szeretetteljes és támogató környezetet biztosítsanak a kicsi számára.

A rajongók egy része megdöbbenve fogadta a hírt, hiszen Tóth Gabi és Krausz Gábor számára a boldog családi élet látszata mindig is központi volt az életükben. A válás híre sokakban felvetette a kérdést, mi vezetett a kapcsolatuk végéhez, de a hírességek ezzel kapcsolatban egyelőre nem nyilatkoztak részletekbe menően.Fontos hangsúlyozni, hogy a válásuk ellenére mind Tóth Gabi, mind Krausz Gábor elkötelezett szülőként kívának maradni, és közösen gondoskodni a közös gyermekükről. A következő időszakban figyelhetjük majd meg, hogy hogyan alakul az életük és a szülői kapcsolatuk az elkövetkezendő időszakban, és remélhetőleg megtalálják azokat az egyensúlyokat, amelyek lehetővé teszik a gyermekük számára a szeretetteljes és biztonságos felnőttkort.

„Együtt mindenen. Drága életem, kislányom! Nehéz hetünk volt, de nevetni , szeretni nem felejtünk el soha! Isten éltessen sokáig drága Hannaróza!

Nincs olyan, amit együtt ne vészelnénk át, hisz egy csoda vagy! Köszönöm, hogy az anyukád lehetek! Jelentem, a cumiról is leszoktunk a héten”– írta az Instagram-oldalán Tóth Gabi, aki több fotót is megosztott a kórházból, amiket ide kattintva tekinthet meg.

További részletek a Blikk cikkében.

Hirdetés
loading...