Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Hernádi Juditról

Most jött a hír Hernádi Juditról

Hirdetés

Hernádi Judit, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban rendezett fórumbeszélgetésen hatalmas érdeklődés közepette mesélt politikai tapasztalatairól és megkülönböztetéseiről.

 

Hirdetés

A Jászai Mari-díjas színésznő eddig sosem hallott részleteket osztott meg arról, hogy milyen korlátozásokkal szembesült politikai hovatartozása miatt.

A beszélgetésen Hernádi Judit kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy bár liberálisnak tartja magát, mégis váratlanul a baloldalhoz sorolták.

Elmondása szerint ez a politikai címkézés számos korlátozással járt, például tévés szerepléseit illetően.A színésznő elmondása szerint nem kap lehetőséget az M1, M2, RTL és ATV televízióadókon kívül más csatornákban, amelynek következményei nemcsak rá, de lányára, Tarján Zsófiára is kihatnak, aki zenei pályán szeretne érvényesülni.

Hernádi Judit egy előadás visszamondásáról is beszámolt, amelynek mögött a politikai hovatartozásból fakadó összeférhetetlenség állhatott.

A színésznő szerint ezek a tapasztalatok jelzik, hogy mennyire megkülönböztetik és korlátozzák az embereket politikai véleményük alapján.

A fórumon Hernádi Judit nem csupán saját tapasztalatait osztotta meg, hanem véleményt is formált a jelenlegi politikai helyzetről. A színésznő arra is kitért, hogy noha a szórakoztatás volt az elsődleges cél a műsorokban, amelyekben részt vett, hamar politikai és közéleti témák kerültek előtérbe.A beszélgetés során Hernádi Judit őszinte vallomása sokak számára új megvilágításba helyezte a politikai megkülönböztetés valóságát és az ezzel járó korlátokat.

A színésznő bátran állt ki véleménye mellett, és felhívta a figyelmet a politikai hovatartozáson alapuló megkülönböztetés árnyoldalaira.

Hirdetés