Kezdőlap AKTUÁLIS MOST ÉRKEZETT!Tragédia a forgatáson: Alec Baldwin agyonlőtt egy operatőrt, a rendező is...

MOST ÉRKEZETT!Tragédia a forgatáson: Alec Baldwin agyonlőtt egy operatőrt, a rendező is megsebesült

kép: Wikipédia

Rettenetes tragédia történt Alec Baldwin filmjének forgatásán, ahol egy kellékfegyverrel lőtt a világhírű színész az Új-Mexikóban készülő, Rust című film forgatásán.

 

Egyelő nem tudni pontosan, hogyan okozhatott ilyen súlyos sérüléseket a kellékfegyver, ám az egyik operatőr, a 42 éves Halyna Hutchins a helyszínen belehalt a sérüléseibe, de a rendező, a 48 éves Joel Souza is megsérült. A tragédia 2 órakor történt Santa Fében, a rendőrök és nyomozók pedig azonnal lezárták a területet, hogy kiderítsék, mi is történt – írja a Guardian.
A produkció szóvivője megerősítette a tragédia hírét. Korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a rendező állapota kritikus, ám a film egyik színésznője a Twitteren megerősítette, hogy kiengedték Souzát a kórházból. 

Baldwint nagyon megrázta az eset, zokogva omlott össze a történtek után. A helyi sajtó szerint sírva látták a seriff irodája előtt, most pedig olyan fotó is napvilágot látott, ahol az út szélén áll, görnyedve a rosszulléttől, miután tudatosultak benne a történtek.

 

Ezt a gyönyörű operatőr lányt ölte meg véletlenül Alec Baldwin – fotók

loading...