Kezdőlap AKTUÁLIS MOST ÉRKEZETT! Korlátozást vezet be a Mol is! Mától ennyit tankolhatsz csak...

MOST ÉRKEZETT! Korlátozást vezet be a Mol is! Mától ennyit tankolhatsz csak a kutakon!

Hirdetés

Először tegnap kezdtek szállingózni a meg nem erősített információk arról, hogy a Mol a benzinkútjain újabb korlátozást vezet be. Ma már egy Mol-kút a közösségi oldalán is kiírta a változásokat.

 

Hirdetés

Az Úgytudjuk.hu értesülése volt, hogy mától, azaz péntektől a Mol-kutakon maximum 50 litert tankolhatnak a hatósági áras üzemanyagokból. Kannába annyit se, az mától piaci áras.

  • 2022. június 24-től (péntek) magyar rendszámú gépjárművet töltő személy hatósági áron (479,9 Ft / liter), nem magyar rendszámú gépjárművet töltő személy a kútoszlopokon található piaci áron tankolhat. (Megjegyzés: Ez nem újdonság, és az a kérés sem, hogy a tankolás utáni fizetéskor fel kell mutatni a forgalmit.)


  • Kérjük a gépjármű honosságának igazolása érdekében tartsa magánál és mutassa fel forgalmi engedélyét a fizetést megelőzően!
  • A forgalmi engedély utólagos bemutatására nincs lehetőség!
  • Amennyiben a honosság nem állapítható meg, és az nem került igazolásra, úgy a piaci ár érvényes, utólagosan ezzel kapcsolatos reklamációt nem tudunk fogadni!
  • Kisnyomású kútoszlopainkon az engedélyezett maximális tankolási mennyiség napi 50 liter.
  • Nagynyomású kútoszlopunkon a magyar rendszámú, 3,5-7,5 t össztömegű, valamint a mezőgazdasági erőgépek továbbra is mennyiségű limit nélkül hatósági áron vásárolhatnak.
  • Edényzetbe, kannába történő tankolás esetén a PIACI ár érvényes.
  • Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy amennyiben gépjárművük benzintankja mellett külső edényzetbe is tankolnának, azt a benzintankba történő tankolástól elkülönítve, a benzintankba történő tankolás vételárának rendezését követően, önálló tranzakcióként szíveskedjenek megtenni. Amennyiben a gépjármű üzemanyagtartályába, illetve külső edényzetbe történő tankolásra egyszerre, egy tranzakció keretében kerül sor, úgy a tankolás teljes mennyisége tekintetében a töltőállomáson irányadó piaci árat alkalmazzuk.
  • A tankolási szabályok betartását biztonsági kameráinkon keresztül folyamatosan ellenőrizzük!
Ma a kőszegi Mol-kút a Facebook-oldalára írta ki, mi is pontosan a helyzet. Eszerint:

Hirdetés
loading...