Kezdőlap AKTUÁLIS Most érkezett: így tudatták a szörnyű hírt Bochkor Gáborék oldalán

Most érkezett: így tudatták a szörnyű hírt Bochkor Gáborék oldalán

Hirdetés

Szomorú hír jött.

 

Hirdetés

Ahogy a rádióban is bemondták már, nagyon rossz hír jött: vasárnap veszett nyoma a Győr-Moson-Sopron megyében található Pér községről egy 6 éves kislánynak.

A Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Túróczi Zora eltűnése kapcsán. A felkutatása jelen pillanatban is nagy erőkkel folyik. A rendőrség tegnap este tett közzé közleményt az eltűnése kapcsán – olvasható a a rendőrség felhívásában.

Bochkor Gáborék is segítségért kiáltottak oldalukon, hogy még több emberhez eljusson az üzenet:FRISSÍTÉS: Csodával határos módon megtalálták

Frissítés

Blikk megtudta, hogy a helyi lakosság és a rendőrség a kislányt csodával határos módon megtalálta.

Lapunk információi szerint a helyzethez képest jól van az a 6 éves kislány, aki tegnap péri tanyájukról eltűnt és az éjszakát 3 fokban, a szabadban töltötte. Ma reggel egy, a keresésében részt vevő siklóernyős pillantotta meg a magasból a gyereket, ahogy a péri reptér közelében ácsorgott.A gyerek keresésében részt vett a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat is.

Egész éjjel kerestük a kislányt, a tanya körüli összes kutat és olyan helyet átnéztük, ahol esetleg baleset érhette. Aztán ma reggel jött a csodás hír, hogy megtaláltak. Nagyon örültünk, hogy így végződött ez a történet

– mondta el a Blikknek Balázs László, a szolgálat vezetője.

A rendőrség közölte: A kislány egészséges, azonban a körülményekre tekintettel őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Zora édesanyja pedig a korábban a Facebookon közzétett keresési felszólítást az alábbi szöveggel frissítette, miután gyermekére épségben bukkantak rá.

Megtalálták, mindenkinek köszönjük a segítséget

Kiderült, hogy kóborolt el, és mit csinált éjjel a hidegben az a hatéves kislány, akit vasárnap óta kerestek Pérnél

 

 

Hirdetés