Kezdőlap AKTUÁLIS MOST ÉRKEZETT A FRISS HÍR Csollány Szilveszterről – Oltottan került lélegeztetőgépre?

MOST ÉRKEZETT A FRISS HÍR Csollány Szilveszterről – Oltottan került lélegeztetőgépre?

Dr. Letoha Tamás kutatóorvos pár hete hozta nyilvánosságra, hogy az egydózisú vektorvakcinával, a Janssennel oltatta be magát Csollány, mielőtt még kórházba került volna.

 

 

„2000 környékén sokan akartunk olyan lenni, mint ő. És ha az antikoagulációs terápia kapcsán tanácsot kérő orvosbarát el nem mondja, hogy milyen oltást vett fel, sem igazán érdekelne, hogy oltott-e vagy mit posztolt a Facebook-on. Egy dolog érdekel.

Hogy az élet legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Isten áldjon meg, Csollány Szilveszter!

Magyarország legjobb orvosai vigyáznak Rád” – áll a bejegyzésben. A szakember egy hozzászólásban cáfolta a híreket, mi szerint oltatlan lenne a sportoló – szúrta ki a promotions.hu.„Oltott volt. A család orvosa hívott segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével (a heparin hatását ugye mi elég jól kikutattuk) a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID betegeket.De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID orvosa kezeli. Itt és most kérem, mellőzzük a fals infókat.

Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján” – mondta a Pharmacoidea ügyvezetője, aki közvetlenül az olimpikon kezelőorvosától tudta meg az információt.

loading...