Kezdőlap EZOTÉRIA Eláruljuk, hogy mit tudhatsz meg a személyiségedről a füled formája alapján!

Eláruljuk, hogy mit tudhatsz meg a személyiségedről a füled formája alapján!

Az emberi test nagy szerepet játszik a személyiségjegyek megnyilvánulásában. A test minden aspektusa egy pillantásnyi betekintést enged az emberi jellembe, így a fülünk alakja is nagyon árulkodó módon tükrözheti azt, hogy kik is vagyunk valójában.

Ha szeretnéd megtudni, hogy mit árul el rólad a füled, akkor nézd meg a magadét a tükörben, majd vess egy pillantást a képre és válaszd ki azt a formát, amelyik a legjobban hasonlít rá!

# 1

Ez az egyik leggyakoribb fülfájás típus, és a legtöbb ember, akivel találkozhatsz, ezzel a fülformával rendelkezik. Nagy az esélye annak, hogy egy melegszívű, szelíd, nagyon barátságos ember vagy. Olyan ember, aki magas fokú empátiával rendelkezik és képes arra, hogy belehelyezkedjen mások helyzetébe, ezáltal megértve azt, hogy mit élhet át az embertársuk. Impulzív vagy és sokszor cselekszel az ösztöneid szerint.

# 2

A szélesebb fülcimpával rendelkező emberek nyugodt természetűek. A dolgokat a lehető legegyszerűbben kezelik, és nem nagyon szeretik magukat komolyan venni. Nagyon lazák és semmit nem élveznek jobban, mint nagyokat viccelődni. Bátran nevetsz önmagadon is, ha azt hozza a helyzet és a szarkazmus sem áll tőled távol, ami magas intelligenciára utal.

# 3

A keskenyebb fülű emberek általában kissé zárkózottak. Csendesek és nyugodt természetűek. Nem játsszák meg magukat és gyűlölik a buta pletykákat és a kétszínűséget. Szavaid és gondolataid sokat jelentenek számodra és ezt nem pazarolod el olyan emberekre, aki nem értékelnek téged. Nem vagy hangos ember, viszont a szavaidnak nagy ereje van.

# 4

A hegyes fülű emberek éles eszűek és szellemesek. Figyelmesek a környezetükre és a körülöttük lévő emberekre. Nagyon jó megfigyelők és minden apró részlettel tisztában vannak. Könnyen észrevesznek olyan dolgokat maguk körül, ami a legtöbb ember figyelmét elkerüli. Eléggé perfekcionisták.

# 5

A kerek cimpájú emberek rendkívül hűségesek és kedvesek. A bizalom számukra mindennél többet ér. Olyan emberek, akik nem bíznak meg másban könnyedén, de ha igen, akkor az abszolút bizalmat jelent a másik felé. Semmi mást nem gyűlölsz jobban, mint az árulást és a megcsalást. Hiszel az emberek jóságában és mindenkinek adsz egy második esélyt, de ez nem jelenti azt, hogy mindent el is felejtesz.

# 6

A négyszögletes füllel rendelkező emberek a világ teremtői. Ez egy rendkívül ritka forma, ahogyan az a személyiségtípus is, amivel bírnak. Ők a gondolkodók és a látnokok, akik mindig a nagyobb képet nézik, és nem hagyják, hogy a triviális dolgok megzavarják őket. Kreatív típusok, akik szeretnek magukban elmélkedni egy nyugodt helyen, ahol elképzelhetik mindazt, amit szeretnének létrehozni.

# 7

Azok az emberek, akiknek ilyen fülük van, könnyen kitűnnek a tömegből. Eléggé egyediek és furcsák vagy mondhatnánk azt, hogy furcsán egyediek. Könnyen észrevehetőek, mivel gyakran csinálnak olyan dolgokat, amiket senki el sem bírt volna képzelni. Ők azok, aki erőfeszítés nélkül képesek egyediek lenni. Úgy gondolkodnak, cselekszenek és látják a világot, ahogyan senki más. Nehezen találnak maguknak jó beszélgetőpartnert, de ha mégis sikerül, azt könnyen a szívükbe zárják.

tudasfaja.com

loading...