Kezdőlap EZOTÉRIA Mit látsz meg elsőre a képen? Lássuk mi az egyetlen dolog, ami...

Mit látsz meg elsőre a képen? Lássuk mi az egyetlen dolog, ami visszatart a boldogságtól!

Úgy tűnik az utóbbi időben, mintha nem lennél önmagad? Mondják is sokan, mintha megváltoztál volna. Mintha cselekedeteid nem lennének összhangban azzal, amit gondolsz, vagy érzel. Az érzelmi életedben is állandó zűrök vannak?

Akkor azt jelenti, hogy nem tudod úgy kifejezni, amit érzel, ahogyan azt szeretnéd. Hiába vannak pozitív érzéseid, ha állandóan elrejted azokat, és kívülről csak egy morcos személynek tűnsz.

Ez nem csak a társadalmi, de a párkapcsolatodra is rányomja a bélyeget.

Nézd meg az alábbi képet, mi az, amit egyből, gondolkodás nélkül meglátsz rajta?

1.Megkötözött ember

Folyamatos ellentétek feszülnek egymásnak benned. És a körülötted levő világgal is állandó harcban állsz. Ha azt szeretnéd, hogy valaki igazán szeressen, akkor először te kell szeresd magad. Fejleszd a belső békéd, ismerd meg, és öleld át magad szeretettel.

2.Kerítés

Falat állítottál magad körül, és nem nagyon vagy hajlandó bárkit is közelebb engedni. Kezd kis lépésekkel, próbáld megismerni az embereket, és haladj lassabb tempóban, de ne zárd ki őket az életedből. Ha nem vállalod a kockázatokat, akkor nem adsz esélyt arra, hogy kapj is valamit.

3.Hajó

Olyan magasra teszed a lécet, hogy azt senki nem tudja felérni. Nagyon nagyok az elvárásaid. Egyszerre szeretnél fényes karriert, és olyan párt, aki tökéletesen olyan, mint, amilyet elképzelsz. Vedd figyelembe mindig, hogy, míg az ideális partnerről álmodozol, lehet, hogy elszalasztod a nagy Ő-t, aki hajlandó lenne változni is érted.

4.Koponya

Szorongásaid, és az állandó problémázás teszi tönkre a szerelmi életedet. Légy őszinte a partnereddel, és akkor sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz. Ha feszült vagy, és ideges, soha nem vezethet jóra a kapcsolatotok. Légy egy kicsit lazább, úgy sokkal jobban át tudod élni az élet szépségét.

loading...