Kezdőlap EZOTÉRIA Mit látsz meg először ezen a képen? Válaszod sokat felfed az életutaddal...

Mit látsz meg először ezen a képen? Válaszod sokat felfed az életutaddal kapcsolatban…

A szemek csodálatos szervek, amelyek arra szolgálnak, hogy a körülöttünk lévő világot észlelhessük, felfedezhessük és elérjük azokat a dolgokat, amelyeket keresünk az életben. Amit a szemünkkel képesek vagyunk érzékelni, az a gondolataink, meggyőződéseink és korábbi tapasztalataink által is befolyásolva van.

Ahogy az elme megpróbálja értelmezni a látottakat, számos komplex, mentális adatbázist ér el. Biztosak lehetünk benne, hogy az elménken kívül a személyiségünk is jelentős hatással van a látvány meghatározására.

Mit fedeztél fel először a fenti képen, amikor megláttad? Olvasd el a hozzá tartozó leírást!

1.  A kutyát

Ha először a kutyát láttad meg, akkor a szemed ki van élezve a részletekre. A kutya a hűséget, a békét, a relaxációt szimbolizálja, és ha először őt vetted észre, akkor ezeket mind nagyra értékeled. Abban az emberben pedig főként, akit párodnak szeretnél tudni.

Valószínűleg erős belső békét érzel, amely az évek során kifejlődött személyes növekedésed eredménye. Miután megtapasztaltad az élet sokszínű örömeit, már csak arra vágysz, hogy egy meleg, békés otthont alakíthass ki egy olyan emberrel, akivel mindenben megértitek és támogatjátok egymást.

Fontos, hogy mindig emlékezz arra, miközben ezt a csodálatos társat keresd, vagy éppen már meg is találtad, hogy mindaz a jó tulajdonság és szeretet benned is meg kell, hogy legyen. Önmagad szeretete a legfontosabb. Ha képes vagy teljes szívedből szeretni és elfogadni magad, utána képes leszel a társadat is úgy szeretni, hogy soha nem lesz sem benned kétely iránta, sem benne kétely irántad. Ez a tökéletes párkapcsolat alapja.

2. Az arcot

Ha először az arcot láttad meg a képen, akkor az azt jelenti, hogy az elméd legtöbbször a nagy egészet szokta vizsgálni. Tudod, hogy hol tartasz, mik a céljaid és mit szeretnél elérni az életben. Valószínűleg feddhetetlen és megbízható vagy. Amikor elkötelezed magad valaminek az irányába, akkor mindig képes vagy a legjobb kimenetelt látni. Az iskola, a karrier, a családdal kapcsolatos teendőkben is helytállsz. Viszont nagyon fontos számodra, hogy olyannal foglalkozz, ami érdekel, hiszen ellenkező esetben könnyen elveszted a motivációdat.

Bár sokat elértél már az életben, mégis érzed, hogy van ott számodra valami. Valami nagyobb, mélyebb és fontosabb dolog, amire csak ezután fog fény derülni.

Tölts időt meditációval, foglalkozz magaddal, kapcsolódj a természethez és csendesedj el, hogy meghalld, amit a szíved akar mondani neked. Ha úgy érzed, hogy a szíved kellőképpen megnyílt, akkor tudni fogod, hogy mi az, amit valóban keresel, ami hosszú időre, magasabb szinten is elégedettséggel fog eltölteni.

tudasfaja.com

loading...