Kezdőlap EZOTÉRIA Mit látsz meg először az alábbi képen? Válaszodból kiderül, hogy milyen viszonyban...

Mit látsz meg először az alábbi képen? Válaszodból kiderül, hogy milyen viszonyban vagy a szerelemmel!

Az alábbi kép alapján sok mindent megtudhatsz a személyiségedről. Néha jól esik, ha szembesülünk olyan tulajdonságainkkal, amikről eddig nem is tudtunk. Ismerjük meg önmagunk, és fejlődjünk minden területen.

 

Nézd meg jól az alábbi képet, és mondd meg, mi az, amit gondolkozás nélkül először megláttál rajta.

1.A nőt

Ha a nőt láttad meg először, azt jelenti, hogy az érzékiségre koncentrálsz. Nagyon fontosak számodra az érzések, minden lépésedben, és cselekedetedben első helyen állnak. Képes vagy rögtön kiszállni egy kapcsolatból, ha nem működik minden rendben az érzelmi, és szexuális téren.

2.A fiatal férfit

Ha először a víz mellett üldögélő férfit láttad meg, azt jelenti, hogy csak a tapasztalataidban tudsz bízni. Sok mindenre kíváncsi vagy a partnereddel kapcsolatosan, és csak akkor leszel boldog, ha válaszol a kérdéseidre. Érdeklődő típus vagy, sokat tanulsz szeretteidtől.

3.A hattyút

Minden helyzetben meglátod a szépet. Fontos számodra, hogy megértsd az emberi kapcsolatok lényegét. Akkor is szeretnél jóban lenni valakivel, ha az illető inkább a távolságot tartaná. Néha zárkózottnak, és titokzatosnak tűnsz, pedig ez csak a látszat.

4.A hajóst

Úgy tűnik, mintha állandóan kalandokba szeretnél bocsátkozni, pedig szíved mélyén egy stabil kapcsolatra vágysz. Nagy hatással vagy az emberekre, olyan energiák áradnak belőled, melyektől mindenki feltöltődik. Imádnak a társaságodban lenni, és ezt ki is mutatják.

5.Az öreg arcát

Ritkán látod meg az élet szépségeit, állandóan elégedetlen vagy. Soha nem vagy hajlandó lemondani a párodról, akkor sem, ha már nagyon rosszul működik a kapcsolatotok.

tudasfaja.com

loading...