Kezdőlap EZOTÉRIA Miről hazudik a nő a párkapcsolatban? Csillagjegye most lebuktatja!

Miről hazudik a nő a párkapcsolatban? Csillagjegye most lebuktatja!

Attól függetlenül, hogy egyesek talán nem hiszik, minden kapcsolatban léteznek hazugságok. Minden egyes ember elhint a napja során több, kisebb-nagyobb hazugságot is, hiszen képtelenek vagyunk arra, hogy minden egyes pillanatban kimondjuk azt, amit őszintén gondolunk. 

Egyrészt, nem akarjuk megbántani a környezetünket, másrészt nem akarjuk kiadni magunkat 100%-ig, harmadrészt, a világot a saját szűrőnkön keresztül látjuk, így a mi igazunk csupán szubjektív. Lássuk, hogy a csillagjegyekkel mi a helyzet ebből a szempontból a párkapcsolataikban.

Kos – “Jól vagyok”

A Kos nő páncél alá bújtatja érzelmeit és gyengeségeit. Soha nem fogja megmondani neked pontosan, hogy mi a gond. Csakis rajtad áll, hogy bízol-e benne és elég figyelmet szentelsz-e neki, hogy magad rájöjj, mi lehet a problémája.

Bika – “Nem vagyok dühös”

Makacs és még egyszer makacs, a Bika nő képtelen lenne arra, hogy beismerje, a szavaid vagy tetteid megbántották. Sokkal jobban szeret hallgatásba burkolózni, és ha túl messzire menne a helyzet, akkor pedig felrobbanni.

Ikrek – “Nem lehet, nem érzem túl jól magam”

Az unalom halálos egy Ikrek számára. Ha emiatt nem akar veled lenni, akkor képes a legegyszerűbb hazugságot bevetni, mégpedig azt, hogy nem érzi túl jól magát.

Rák – “Minden rendben van közöttünk”

Nagyon nehezen osztja meg a másikkal, ha valami problémája van a kapcsolatban. Ezért képes elhitetni veled, hogy minden tökéletes, csak azért, hogy ne zavarja meg a kapcsolat stabilitását és ne ijesszen el.

Oroszlán – “Soha nem beszélek rólad a barátaimmal”

A legnagyobb hazugság, amit egy Oroszlán nő elejthet. A barátainak már akkor elmond minden intim részletet, amikor a kapcsolat még lényegében el sem kezdődött. Fotók, üzenetek, minden, amit megosztotok egymással.

Szűz – “Nagyon spontán vagyok”

Annak érdekében, hogy levegyen a lábadról, hajlamos magát spontánnak és életigenlőnek nevezni, pedig biztosra veheted, hogy nem ő a leglazább csillagjegy.

Mérleg – “Pontosan tudom, hogy mire vágyom a szerelemben”

Folyamatos önelemzésben van és nincsenek konkrét elképzelései a vágyairól. Ha azt mondja, hogy pontosan tudja, mit vár el egy kapcsolattól, akkor azt csak azért teszi, hogy biztosítson róla, komolyak a szándékai.

Skorpió – “Soha nem volt semmi közöttünk”

Mindent megtesz azért, hogy elkerülje a felesleges konfliktusokat, ezért a múltjával kapcsolatban bármikor képes hazudni. Úgy gondolja, az a legjobb, ha egy olyan ‘igazságot’ ad elő, ami a másik szemében elfogadható.

Nyilas – “5 perc múlva jövök”

A függetlenség és szabadság királynője szereti kihasználni a magára szánt időt, különösen egy randi előtt. Csupán udvariasságból megnyugtat, hogy nem tart sokáig a készülődés, ám már ekkor tudja, hogy minimum fél órát várni kell majd rá.

Bak – “Erről egyáltalán nem tudtam”

Egy Bak nő soha nem megy bele egy olyan kapcsolatba, amelyben a másik félről semmit nem tud előzetesen. Szóval valószínűleg már aligha tudsz neki újat mondani magaddal kapcsolatban, ám ezt sosem vallaná be neked, hadd fejezd ki önmagad.

Vízöntő – “Csak viccelek”

A Vízöntő nők sosem viccelnek, még ha azt is akarják elhitetni veled. A gyakran brutális őszinteségük miatt be kell vetniük ezt a fegyvert, hogy kevésbé tűnjenek bántónak.

Halak – “Tökéletesen nézel ki”

A Halak nő mindent megtesz azért, hogy fényezze az egódat és képes a szemedbe nézve hazudni. Annyira akarja, hogy értékesnek tartsd önmagad, hogy soha nem szalaszt el lehetőséget, hogy dicsérjen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...