Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Miről árulkodik az orrod formája? Most megtudhatod!

Miről árulkodik az orrod formája? Most megtudhatod!

Hirdetés

Egy izraeli professzor, Abraham Tamir szerint az orrunk formája nagyon sok mindent elárul személyiségünkről. Sose gondoltuk volna, de igaz! Fogj egy tükröt, és nézz szembe az orroddal!

 

Hirdetés

A núbiai orr

Ez a típusú orr sokkal hosszabb, mint a többiek általában. Csúcsa lecsüngő. Akiknek ilyen orruk van érdeklődőek, kíváncsiak, optimisták, de gyakran függnek más emberektől. Mindig próbálnak megoldást találni a felmerülő problémára. Megjelenésük kellemes.

Görög orr

Keskeny, hosszú, és hegyes, leginkább az ókori görög szobrokon láthatunk ilyen orrokat. Ezek az emberek nem szeretnek reflektor fénybe kerülni, sok fenntartásuk van. Megbízhatóak, de nem tudnak nyíltan beszélni érzéseikről.

Kampós orr

Az orrcsontnál ívelt, egy madár csőrére, vagy egy kampóra emlékeztet. Ezek az emberek önzetlenek, és tele vannak ötletekkel. Szenvedélyesen hisznek a kitűzött céljaikban, és ezekért bármit képesek megtenni.Ívelt orr

Hasonlít a kampós orrhoz, csak szélesebb egy kicsit. Ezek az emberek igazán erősek, okosak, jó szervezési készséggel rendelkeznek. Leginkább munkájuknak szentelik életüket.

Gomb orr

Rövid kecses, gomb formájú orr. Ezek az emberek állandóan spontán söntéseket hoznak, ami mások számára sokszor zavaró lehet. Okos emberek, soha nem adják fel addig, amíg meg nem kaparintják, amit akarnak.

Egyenes orr

Ez a típus leginkább az ázsiaiakra jellemző. Egyenes, kissé lapos, kerek orrlyukakban végződik. Ezek az emberek szenvedélyesek, erős karakter jellemzi őket.Homorú orr

Kis orrcsont, és enyhén homorú forma jellemzi, de nem túl feltűnő, mert maga az orr is kicsi. Nagylelkűek, mindig készen állnak, hogy másoknak segítsenek, de igen érzékenyek, és hamar megsértődnek.

Görbe orr

Akiknek ilyen orruk van, mindig nagy odaadással végzik, amit éppen elvállaltak. Általában reálisan látják a dolgokat, és nagyon jó hallgatóság válik belőlük, szeretnek másokon segíteni.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés