Kezdőlap AKTUÁLIS Mindenkinek elakadt a szava – Nyilvánosságra hozták Matthew Perry halotti bizonyítványát

Mindenkinek elakadt a szava – Nyilvánosságra hozták Matthew Perry halotti bizonyítványát

A Blast magazin sikerült megszereznie a 54 éves korában elhunyt Matthew Perry halotti bizonyítványát, amely sokakat megrázott.

 

A színészt otthonában, jakuzzijában találták meg, és a hivatalos dokumentum alapján halálának közvetlen oka valószínűleg fulladás volt. Azonban a boncolás eredményét egyelőre “deferred” (elhalasztott) státuszban rögzítették, így további információkra csak a későbbiekben lehet számítani.Matthew Perry hosszú ideig küzdött alkohol- és drogproblémákkal, de a családja és barátai szerint az utóbbi időben egy józanabb, kiegyensúlyozottabb életet élt. Halála előtt azonban otthonában vényköteles gyógyszereket, szorongáscsökkentőket és fájdalomcsillapítókat is találtak.

Az első vérvizsgálat nem mutatott ki metamfetamint vagy fentanilt Perry szervezetében. Azonban a teljes toxikológiai vizsgálat eredményeire még várni kell, és csak ezután válik hivatalossá a halál pontos oka. Ezen információk hiányában a november 1-én kiadott halotti bizonyítvány nem tartalmazza a halál pontos okát.A világ Matthew Perry halála miatt gyászol, és a rajongók türelmesen várnak további információkra, hogy tisztább képet kapjanak a tehetséges színész váratlan elhunytáról.

loading...