Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mindenki életében váratlan fordulatot ígér a karácsonyi horoszkóp!

Mindenki életében váratlan fordulatot ígér a karácsonyi horoszkóp!

Hirdetés

A Karácsony mindenkiből más-más dolgokat hoz elő, sokszor még mi magunk is meglepődünk saját magunkon. Ha szeretnénk megfejteni önmagunkat, ebben a horoszkópunk segít! Kire igaz az alábbi állítás?

 

Hirdetés

KOS:

December 24-én a Kosok jól fogják érezni magukat a bőrükben. Egyetlen tényező keserítheti meg a szájuk ízét, ha egyik családtagjuk feleslegesen okoskodik. A Szűz Hold és a Bakba lépő Merkúr bárkit hajlamossá tehet a részletek iránti igényességre. Ezzel nincs baj addig, amíg nem megy a másik idegeire. A menükészítés, a fadíszítés, az ajándékcsomagolás mind-mind ürügy lehet a pontosság miatti vitára. De a neheze 25-én jön! A Mérleg Mars és a Kos Uránusz derült égből váratlan vitát robbanthat ki. Puskaporos a levegő. Ezért a Kosok vigyázzanak minden kapcsolatukra, és ne reagáljanak hevesen! Nem számít az sem, ha igazuk lenne. 26-án reggel még érezhető a feszültség, de már délelőtt feloldódik, és végre béke lesz.BIKA:

A Bikák 24-én elemükben lesznek. Sőt háromszorosan is remek nap vár rájuk. Ugyanis a Hold a Szűzben, a Nap a Bakban áll, és a Merkúr épp belép a Bakba. Ezek mind-mind kiegyensúlyozottá és békéssé teszik őket. Emiatt a készülődés és az este is derűsnek ígérkezik. Senki és semmi nem tudja kihozni őket a sodrukból. Ez nemcsak rájuk fog pozitívan hatni, hanem a közvetlen környezetükre is. 25-én egy ritka és pont ezért erős hatású bolygó-szembenállás lesz az égen. Szerencsére nem lesz hatással a Bika szülöttekre. De ne lepődjenek meg, ha mások ingerlékenyek lesznek. 26-án a jóllakottság mellett a bolygók is „hátradőlnek”, és engedik, hogy mindenki élvezhesse a karácsonyt.

IKREK:

Minden bolygó azt tanácsolja az Ikrek szülötteknek, hogy december 24-én csendesedjenek el. Ez nem némaságot jelent, hanem kevesebb csevegést. Valószínűleg egyfajta meghatottság fogja átjárni őket. Ez fogja megadni a szenteste igazi méltóságát, fényét. Emellett eltörpülnek az ünnepi menü finomságai és az ajándékok. Természetesen a külsőségeket sem szabad lebecsülni. Ezek hozzáadhatnak a hangulathoz. 25-én a Mars-Uránusz szembenállás a gyerekeket húzhatja fel, akiket nem lesz könnyű féken tartani. A béke érdekében érdemes őket kivinni mozogni. Főleg, ha lesz hó. 26-án a Mérleg Hold reggel még kicsit próbára lesz téve, de már délelőttől helyreáll az egyensúly. Akárcsak az Ikrek szülöttek közérzete.RÁK:

A Rákok szerelmes hangulatban lesznek 24-én. Ez független attól, hogy párkapcsolatban élnek-e. Szívük szerint átölelnék az egész világot. És szívük fog megszakadni azokért, akik magányosan töltik a szentestét. Szívesen meghívnának pár embert magukhoz. De legalább meleg étellel, ruhával fognak jótékonykodni. Követendő a példájuk. 25-én a Mars-Uránusz szembenállás a családon belüli perpatvar esélyét növeli. A Rák szülöttek hatékony elsimítói lehetnek ennek. Legyenek szeretetteljesek, és minden jóra fordul! 26-án szinte szó szerint megismétlődik az előző napi szituáció. Ezt már rutinból fogják megoldani. De semmiképp se vegyék félvállról, csak továbbra is azzal az finomsággal, ami rájuk jellemző.

OROSZLÁN:

Az Oroszlánok december 24-én vigyázzanak nagyon arra, hogy mennyit esznek, és isznak. Különösen ez utóbbi veheti el az ünnepi hangulatot. Az önismeret azért is fontos, hogy tisztában legyenek a saját határaikkal, és a szervezetük terhelhetőségével. Közben a szűk család hiperérzékenyen fog reagálni az Oroszlán szülöttek hangulatváltozásaira. Ez komoly felelősség. 25-én lehetőleg ne utazzanak, és ne vezessenek! Ez nem jelent szobafogságot. Tudják, hogy a balesetveszély kockázata most nagyobb! Emiatt muszáj sokkal visszafogottabbnak lenniük az utakon. 26-án a kimondott szó erejének bizonyosságát tapasztalhatják meg az Oroszlánok. Tehát minden korábbinál jobban ügyeljenek arra, hogy mit és hogyan mondanak.SZŰZ:

December 24-én a Szűz jelében járó Hold szenzibilissé teszi a Szűz szülötteket. Ez jelentheti azt, hogy mindenki igényét érzékelik. De jelentheti azt is, hogy ők most több szeretetre, figyelemre, törődésre tartanak igényt. A nap hangulata azon múlik, hogy ennek hangot adnak-e, vagy csendben várják, hogy a többiek kitalálják, ők mit szeretnének. Nem kérdés, hogy az utóbbi módszer „öngól”. 25-én mindenáron és minden erejükkel maradjanak ki a családi csatározásokból! A karácsony nem szólhat arról, hogy ki süt jobb beiglit, vagy ki vehet nagyobb értékű ajándékot. 26-án hihetetlen tetterő szállja meg a Szűzeket. De ne kezdjenek el takarítani! Inkább menjenek el sétálni, szánkózni, hógolyózni!

MÉRLEG:

A Mérlegek december 24-én még nem lesznek ünnepi hangulatban. Megtesznek mindent, ami tőlük telik, de a szívükben még nem ébred áhítat. Okosabb lenne, ha ezt nem kötnék a környezetük orrára. Nekik is jó lesz, ha úgy tesznek, mintha átjárná őket karácsony szelleme. Ugyanis ez visszahat, és tényleg eredményre vezet. 25-én a Hold belép a Mérlegbe, ami érzékenyebbé hangolja a Mérlegeket. Ami rosszabb hír, hogy a Mars-Uránusz szembenállás komolyan próbára teszi a Mérlegek párkapcsolatát. Ez egy tipikusan szakítós bolygóállás. Kivédeni csak kellő toleranciával lehet. 26-án energikusabbá válnak. Ezzel egy hegyet is képesek lesznek elvinni a hátukon. Kérdés, hogy karácsony másnapján mit kezdenek vele.SKORPIÓ:

Egy kisgyerek bújik a Skorpiókba december 24-én. Vagyis olyanok lesznek, mint régen voltak: kíváncsiak, cserfesek, kuncogóak, bohókásak… Ennek a gyermekeik fognak a legjobban örülni, mivel a felnőttek olyan fantáziátlanok és unalmasak is tudnak lenni. A játékosság valóban vidámmá teszi ezt a napot. Másnap, 25-én kisebb fáradtság fog rátörni a Skorpiókra. Nincs mese: az ünnep pihenésre való. A karácsony előtti bevásárlás és sütés-főzés sokat kivett belőlük. Ha nem akarnak lebetegedni, akkor ezen a napon lazítsanak! 26-án hasonló dolog folytatódik. Ez nem azt jelenti, hogy feküdniük kellene. De lehetőleg ne főzzenek meg egy újabb teljes menüt! Vagy ha vendégek jönnek, akkor vonjanak be segítséget!

NYILAS:

Sokat nevethetnek a Nyilasok december 24-én. Persze csak akkor, ha megőrzik a humorérzéküket. Ez a nap éppen annyira lesz bosszantó, mint nevetséges. Ez gyakran van így, de most hatványozottan. Mivel ünnep van, nem kérdés, hogy a vidámságé a főszerep. Amennyiben vannak gyerekek, könnyebb lesz mosolyt látni. Ők felhőtlenül örülnek, és várják az ajándékokat. A felnőttek sokat tanulhatnak tőlük. 25-én tilos rivalizálni. Sajnos lesz, lehet valaki, aki nagyon szeretne a Nyilasokon túltenni. Kérdés, hogy belemennek-e ebbe a méltatlan és nevetséges konfliktusba. 26-án vendégeskedés, nagy felhajtás helyett keressék az intim, meghitt pillanatokat! Nem lehetetlen megteremteni azt a hangulatot, ami ide illik.BAK:

December 24-én a Merkúr belép a Bak jelébe. Ezzel a Bakok visszakapják a hangjukat, és mostantól bárkivel könnyedén megtalálhatják a közös nevezőt. Szóval a kommunikációs stílusuk testhezálló lesz. Ez sosem jöhetne jobbkor, mint szentestén. Ekkor ügyesen ki tudnak védeni minden csapdát. Így elkerülhetővé válik az ünnepi asztalnál egy esetleges vita. 25-én már könnyebb lesz ez is. Annak ellenére, hogy lesz egy nagyon feszült bolygóállás az égen. Ez újból a családon belüli ellentéteket erősítheti fel. De ez nem méltó a karácsonyhoz. 26-án a szülők vagy idősebb rokonok „követelnek” több figyelmet maguknak. Amíg fiatal az ember, el sem tudja képzelni, később mennyire várni fogja, hogy meglátogassák.

VÍZÖNTŐ:

Valaki elvesztését gyászolhatják december 24-én a Vízöntők. A karácsony felerősítheti szeretett személyek hiánya miatti fájdalmat. De elég, ha szeretettel gondolnak rájuk, miközben nem sajnálják se magukat, se a másikat. Ezen a napon a józanságban segítenek a bolygók. Valószínűleg ez az egyetlen megoldás. 25-én balesetveszélyes bolygóállás lesz az égen. Jobb lenne, ha a Vízöntők nem közlekednének. Lehet, hogy családon belüli vendéglátás és vendégjárás zajlik, de ennek nem kell azt jelentenie, hogy a Vízöntők menjenek. Jöhetnek helybe a vendégek, és hozhatnak magukkal finom falatokat.HALAK:

Lehet, hogy a karácsony tipikusan családi ünnep, de ez nem zárja ki, hogy barátokkal is  találkozhassanak a Halak szülöttek.  Erre lesz most igényük. Ne fogják vissza magukat! Nem fog senki megsértődni. Sőt, egészen megható pillanatok is várnak rájuk: nincs egyedül az, aki érzi, hogy a távolból szereti valaki, és szeretettel gondol rá. 25-én a Halak hajlamosak lehetnek a múlton keseregni. Ne tegyék! Inkább örüljenek a jelennek, és élvezzék ki minden percét! Ebben sokat fog segíteni egy testvér vagy unokatestvér. Az ő laza stílusa kibillentheti a Halakat abból a nosztalgiázásból, amibe belesüllyednének. 26-án elengedhetetlen, hogy a távolabbi családtagokat is felkeressék.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés