Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mindenki életében sorsdöntő lesz a június! Ezt üzenik a csillagok!

Mindenki életében sorsdöntő lesz a június! Ezt üzenik a csillagok!

Hirdetés

Akik fogékonyabbak a spirituális dolgokra, azok már biztosan érezték ebben a hónapban, hogy a június energiái sokkal erősebbek és különlegesebbek, mint máskor. Ha kíváncsiak vagyunk az okára, a csillagok üzenetéből megtudhatjuk!

Már többször említettük, de nem árt ismét kihangsúlyozni, hogy a szeretet a legerősebb erő az Univerzumban. A lelkünk számára a szeretet olyan fontos, mint a levegő a szervezetünk számára. A különbség annyi, hogy levegő nélkül csak perceink vannak hátra, míg a szeretet hiánya később okozhatja a vesztünket. Igazából senki, még az állatok sem képesek életben maradni szeretet nélkül, főként kiskorukban. A szobanövényeink is jobban fejlődnek, ha törődünk velük, szeretjük őket.

Hirdetés

Szeretet = elfogadás, kedvesség, jelenlét

Minden élőlény számára elengedhetetlen a szeretet, ez ad erőt, örömet, biztonságot, ettől fejlődhet minden. Az ember sokszor tévesen értelmezi a szeretetet, hiszen úgy gondolja, hogy azért meg kell dolgozni, küzdeni, azt ki kell érdemelni. Pedig ez nem így van, a szeretet adott, egy ösztön, ami minden emberben benne van, csak egyesekben háttérbe szorult, el lett nyomva. Az emberek hajlamosak elfelejteni azt, hogy ők úgy tökéletesek, ahogy vannak, ehelyett inkább másokhoz viszonyítják magukat, így idővel kisebbségi komplexusok, önértékelési problémák alakulnak ki. Ha szeretnék és elfogadnák magukat olyannak, amilyenek, sok gondtól megszabadulhatnának.

A szeretet most is jelen van, körbeölel, akárcsak a szárazföldet az óceán, csak nem vesszük észre. Ehelyett úgy viselkedünk, mint a partra vetett hal, csak kiabálunk, vergődünk, panaszkodunk, pedig igazából nem is lenne rá okunk.

Idén júniusban pontosan az elfelejtett szeretet ereje fog megerősödni. A feltétel nélküli szeretet ott lesz az életünkben, és meg is fog nyilvánulni ebben a hónapban. Le kell bontatnunk minden falat, korlátot magunkban, mert azon túl ott van a határtalan, egyetemes szeretet.

Ne felejtsük el azt sem, hogy az ember képes a fejlődésre. Attól mert jó pár évvel ezelőtt kijártuk az iskolát, ez még nem jelenti azt, hogy nem tanulhatunk új dolgokat, nem képezhetjük magunkat. Dehogynem! Érdemes bővítenünk ismereteinket, érzelmi intelligenciánkat is fejleszthetjük. És ha mindent a szeretet irányából közelítünk meg, képesek leszünk megbocsátani magunknak és másoknak, ami a továbblépés, a fejlődés egyik alapfeltétele. Június erre nagyon alkalmas időszak.

Forrás

Hirdetés