Kezdőlap EZOTÉRIA Minden ránc üzen valamit – te hol vagy ráncos?

Minden ránc üzen valamit – te hol vagy ráncos?

Hirdetés

Ráncaink az életkor előrehaladtával, a dehidrációval és egyéb életmód tényezőkkel együtt, kinél fokozottabb, kinél kevésbé fokozott ütemben jelennek meg. Sokan képesek vele megbékélni, míg sokan mindent hajlandóak megtenni azért, hogy megszabaduljanak tőlük.

Arra már sokkal kevesebben gondolnak, hogy mennyi mindent elárulhatnak az arcon megjelenő ráncok viselőjéről. Többek között annak következtében válnak kifejezettebbé egyes ráncok, hogy arcunk mely izmait használjuk legtöbbet. Példának okáért azok, akik sokat ráncolják a szemöldöküket, a homlokukon, a szemöldökök között ráncosodnak leginkább.

Hirdetés

Lássuk, hogy ennek alapján mit árulnak el rólunk legerősebb, legmélyebb ráncaink.

Homlok ráncok

Ezek azok a ráncok, amelyek függőlegesen húzódnak a két szemöldök között. Egy aggodalmaskodó és törődő személyiséget takar. Az ilyen emberek nagyon óvatosak és adnak maguknak időt arra, hogy alaposan átrágjanak mindent, mielőtt akcióba lépnének. Nagyon nehezen bíznak meg másokban, a bizalom kérdéskörét mindig időhöz kötik. A romantikus kapcsolataikban is alapvető, hogy jobban megismerjék a másik valódi énjét, mielőtt bármilyen érzelem is kifejlődhetne bennük.

Szarkalábak

Ezek azok a ráncok, amelyek a külső szemzugnál alakulnak ki és jellemzően a legkorábban jelennek meg. Azok, akiknek ezek a legkifejezettebb ráncaik, a lehető legtöbbet hozzák ki az életükből és igyekeznek minden pillanatot élvezni. Elfogadják azokat a dolgokat, amelyeket utukba sodor a sors és a legnehezebb időkben is megőrzik a hitüket. Gondoskodóak és gyakran megfeledkeznek önmagukról, mert elsődleges számukra, hogy a környezetük boldog legyen.

Felső ajkak fölötti ráncok

A felső ajkak fölött hosszanti irányban láthatóak. Az ilyen személyek barátságosak és jó kedélyűek, habár szerények és visszafogottak is lehetnek. Folyamatosan keresik a módját, hogy fejlődjenek, és új készségeket sajátítsanak el a tevékenységi területükön. Fontos számukra az is, hogy felfedezzék önmagukat és személyes jólétükért tegyenek. Tapasztalataikon keresztül bölcsességet érnek el.

Orrcimpától szájzug felé húzódó ráncok

Ezek a hosszanti barázdák, amelyek az orrcimpáktól lefelé, a szájzug irányába húzódnak. Akiknek ez a leghangsúlyosabb ráncuk, azok alacsony önbecsüléssel rendelkeznek. Ezek a személyek vonakodva osztják meg másokkal a véleményüket és nehezükre esik döntést hozni. Nagyon éberek, figyelmesek és soha nem áll szándékukban megbántani a környezetükben lévő embereket. A legkisebb félreértés miatt is lelkiismeret furdalást éreznek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés