Kezdőlap EZOTÉRIA Minden csillagjegynek van 1 bűne, ami leviszi őt a helyes útról. A...

Minden csillagjegynek van 1 bűne, ami leviszi őt a helyes útról. A tiéd mi?

Néha előfordul, hogy letérünk az igaz útról és olyan ösvényen bolyongunk, amely kevésbé vannak kapcsolatban a szellemünkkel, érzelmeinkkel, lelkünkkel. Mindannyian tévedhetünk és ezt szerencsére később felül tudjuk írni. Ettől függetlenül nem árt, ha tudjuk, hogy melyik csillagjegy milyen hibát hajlamos véteni.

Kos

A Kosok hajlamosak zsarnokoskodni a belső vágyaik elérése végett. Nem az a gond, amire vágynak, hanem az, ahogyan próbálják azt elérni. Arra is képesek, hogy másokon átgyalogoljanak önmaguk hasznára.

Bika

A Bikák teljesen el tudnak merülni az élet anyagi oldalában a lelki aspektus kárára. A kényelem és a jólét érdekében hajlamosak csak a munkára koncentrálni és elpazarolni a személyi erőforrásaikat. Túl későn szoktak rájönni arra, hogy lemaradtak az életükről.

Ikrek

Az Ikrek egyik legjellemzőbb hibája a dilettantizmus. Túl sok dolog érdekli őket és feldarabolódnak benne. Gyakran felületesek és ez talán ideiglenes boldogságot hoz számukra, de hosszú távon megértik, hogy elszalasztották a lényeget.

Rák

A Rákok jellemző gyengesége a kötődés, amely gyakran függőséggé fajul és aztán a következményes szenvedéssel. Gyakran nehézségként élik meg, ha magukra maradnak és ez a függetlenség teljesen megfélemlíti őket. Ez az élet nagy kihívása, amelyet el kell viselniük.

Oroszlán

Az Oroszlán hibája a hatalmas büszkeség. Olyan szintű büszkeség, amely odáig vezet, hogy kompromisszumkötésre sem hajlandó. A Hatalmas egója miatt sok életet megkeserít és sok fájdalmat okoz.

Szűz

A Szüzek hibája a nagymértékű kritikusság. Emiatt gyakran a hibákat keresik másokban és mindig a tökéletességre törekednek. Eléggé merevek tudnak lenni, amit egy kedves, lazább partner finomítani tud.

Mérleg

A Mérleg gyengesége az érzelmi bizonytalansága. Hajlamos hagyni, hogy mások ártsanak neki lelkileg, különösen a párkapcsolataikban. Szüksége van bátorságra ahhoz, hogy kitörjön a nem megfelelő emberi kapcsolataiból és megtalálja saját egyensúlyát.

Skorpió

A Skorpiók hibája az, hogy túlzottan hódolnak a szenvedélyességüknek és olyan dolgokra is hajlandóak ezért, mint a manipuláció vagy a bosszú. Ha valamit meg akar szerezni, bármire képes és úgy tűnik, hogy megbánás sincs benne.

Nyilas

A Nyilasok hibája az, hogy hajlamosak olyan kihívásokat is elfogadni, amelyek a képességeiken és hatáskörükön túlmutatnak. Gyakran vakmerőek, impulzívak és elpazarolják az energiájukat.

Bak

A Bak nagy hibája a szigorú természete és az, ahogyan hajlamos uralni másokat. Gondolatait és véleményét gyakran mások érzelmeinek figyelembevétele nélkül alakítják ki. Nem igazán szimpatizálnak másokkal, még a szeretteikkel sem.

Vízöntő

A Vízöntő nagy hibája a gondolkodása, amely lázadást, elégedetlenséget és ingerlékenységet vált ki belőle. Folyamatos vágyat érez arra, hogy máshogy viselkedjen a többiekkel, akkor is, ha nem érezi úgy, hogy ez kényelmes.

Halak

A Halak nagy hibája az áldozatkészség magukra erőltetése, még akkor is, ha szenvednek tőle. Hajlamos hazudni magának, mondván, a szenvedés teljesen normális az ember életében. Nem akarja megérteni, hogy a boldogság nyugodt.

tudasfaja.com

loading...