Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Mind 3 gyermekük autóbalesetben hunyt el, nem sokkal később az asszony hármasikreket...

Mind 3 gyermekük autóbalesetben hunyt el, nem sokkal később az asszony hármasikreket szült

Hirdetés

Egy gyermek születése a legszebb dolog egy családban, a gyermek elvesztése pedig a legborzalmasabb, amit egy szülő valaha is átélhet.

 

Hirdetés

 

Lori és Chris Coble élete egy pillanat alatt tört darabokra, amikor 2007. május 4-én egy autóbalesetben elvesztették három gyermeküket. Szinte pontosan egy évvel később, csodálatos dolog történt: a házaspárnak hármas ikrei születtek. 2010-ben Lori és Chris megosztotta történetét Oprah Winfrey-vel, beszéltek az elképzelhetetlen fájdalomról, amit átéltek, és a szinte hihetetlen második esélyről, amit kaptak.

A Coble családnak 3 gyermeke volt: az 5 éves Kyle, a 4 éves Emma és a 2 éves Katie. A baleset napján Lori, és az édesanyja, Cindy, elvitték a gyerekeket szórakozni és vásárolni, mivel éppen aznap ünnepelték Kyle születésnapját.

Egy kellemesen eltöltött nap után éppen hazafelé tartottak, amikor egy áruval megpakolt teherautó nagy sebességgel belehajtott az autójukba. Lori elveszítette az eszméletét, és semmire nem emlékezett, ami ezután történt, de a gyerekek nagymamája tisztán emlékszik mindenre.

„Hallottam, ahogy a fém meghajlik, összeroppan, csikorog. Ez volt a legborzalmasabb hang, amit valaha hallottam.” – emlékszik vissza.Lorinak súlyos agyrázkódása volt, Cindy bordatörést szenvedett, de a gyerekek sérülései súlyosabbak voltak. A baleset után 3 különböző kórházba kerültek, Lori és az édesanyja együtt maradtak, Kyle és Katie egy másik, Emma pedig egy harmadik kórházba került. Chris munkában volt, amikor értesítették a tragédiáról. Az orvosok hamarosan újabb borzalmas hírt közöltek az édesapával: Katie és Emma nem élték túl a balesetet.

„Egyszerűen nem hittem el, hogy ez megtörténik. Olyan volt, mintha a világ elsötétült volna körülöttem.” – idézi fel akkori érzéseit Chris, akinek ezután még a feleségének is el kellett mondania, mi történt.

A szülők abban reménykedtek, hogy Kyle talán életben maradhat, de az orvosok azt mondták, a kisfiú agya túl sokáig nem kapott oxigént, és már nem épülhet fel. A szülők végül beleegyeztek, hogy lekapcsolják a gépeket, de előbb átszállították Lorit abba a kórházba, ahol Kyle feküdt, hogy közösen búcsúzhassanak el a fiuktól.

A következő hónapok hihetetlenül nehezek voltak a házaspár számára, egyfajta zsibbadtságban, tagadásban éltek.„Nehéz volt felkelni, és elvégezni a napi rutint, még lezuhanyozni is nehéz volt. De valahogy csak megteszed. Értük tettük meg.” – mesélte Lori„Azt hiszem, azért éltem túl, hogy itt maradhassak Chris mellett. Azt hiszem, egyedül nem élte volna túl.” – teszi hozzá.

Nem sokkal később a pár úgy döntött, adnak még egy esélyt a gyerekvállalásnak.

„Ezen a ponton úgy gondoltunk önmagunkra, mint szülőkre, gyerekek nélkül.” – mondja Chris. Mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak, és körülbelül egy évvel a baleset után hármas ikreik születtek – egy fiú és két lány, AshleyEllie és Jake. A szülők mindig is úgy gondoltak erre, mint egy igazi csodára, és bár semmi sem pótolhatja első 3 gyermekük elvesztését, az ikrek újra boldogságot hoztak a család életébe.

AshleyEllie és Jake tudnak a testvéreikről, Lori és Chris megőriztek minden képet, ami Kyle-ról, Emmáról és Katie-ről készült, és a temetőbe is gyakran ellátogatnak együtt.


Hirdetés
loading...