Kezdőlap EZOTÉRIA Milyen sorrendben mosod meg a testrészeidet? Ezekről a jellemzőkről árulkodik!

Milyen sorrendben mosod meg a testrészeidet? Ezekről a jellemzőkről árulkodik!

Nézzünk egy átlagos zuhanyzást, melyik testrészedet szoktad a leghamarabb megmosni? Van, aki a hajával kezdi, de mások inkább a lábunkat tisztítják meg leghamarabb.

Az, hogy melyik testrészedet mosod meg hamarabb, sokat elárul rólad!

Mell

Praktikus, és konkrét, jól használható ötleteid vannak. Nem szereted a hasznavehetetlen dolgokat. Nagyon fontos számodra a kényelem. Nagyon mérges tudsz lenni, ha egy fontos eseményben nem számíthatsz senki segítségére. Nagyon jó barát tudsz lenni. A legjobban azzal a személlyel jössz ki, aki a haját mossa meg legelőször.

Arc

A pénz nagyon fontos számodra, és minden áldozatra képes vagy azért, hogy sok pénzed legyen. Az élet számodra egy állandó harc, nehezen találsz olyan embereket, akikkel jól megértitek egymást. Sokan nem értenek meg, de ez téged nem zavar annyira. Nagyon egocentrikus vagy, nehéz veled párkapcsolatban élni. Leginkább azzal tudsz kijönni, aki az intim testrészeit mossa meg először.

Hónalj

Nagyon szorgalmas, és segítőkész vagy, mindig figyelsz az ismerőseidre, ha problémájuk van, rögtön ott termessz. Néha kiborulsz, ha nem őszinték veled az emberek. Leginkább azokkal jössz ki jól, akik a vállukat mossák meg először.

Haj

Álmodózó alkat vagy, művészi hajlamaid fejlettek, fontos számodra a pénz, és a barátok is. Leginkább azokkal barátkozol, akik a te szinteden állnak. Fontos számodra a partnered boldogsága. Leginkább azokkal találsz, akik először a mellüket, vagy az intim részeiket mossák meg.

Intim testrészek

Teljes önbizalomhiányban szenvedsz, nincs túl sok barátod. Nehezen találod meg a közös hangot az emberekkel. A párkapcsolatod nagyon romantikus, gondoskodsz teljese mértékben a szerelmed boldogságáról. Leginkább azokkal találod meg a hangot, akik az arcukat, vagy a hajukat mossák meg először.

Vállak

Az életed tele van kudarcokkal, soha nem hiszel abban, hogy valami jól sülhet el. Bánatodat gyakran fojtod alkoholba, de a szerencsejátékok világa is vonzhat. Azokkal alkothatsz jó párost, akik a hónaljukat mossák meg először.

Egyebek

Kissé középszerűnek gondolod magad, nem veszed észre az erősségeidet. A lelked mélyén azonban nem gondolod, hogy egy nagyon rossz ember lennél. Leginkább azokkal jössz jól ki, akik az arcukat mossák meg először.

loading...