Kezdőlap EZOTÉRIA Milyen képességeid vannak állatövi jegyed alapján? Most kiderül!

Milyen képességeid vannak állatövi jegyed alapján? Most kiderül!

Hirdetés

Mindenki rendelkezik valamilyen különleges képességgel. Ha eddig úgy gondoltad, hogy te egy teljesen átlagos ember vagy, tudd meg, hogy a csillagjegyed alapján, milyen különleges képességgel rendelkezel.

Kos: a megfelelő helyen, a megfelelő időben

Soha nem tervezed meg az életed, és mégis mindig mindenben szerencsés vagy. Az egész életed úgy zajlik, hogy jókor vagy jó helyen. Használd ki a lehetőségeket, hallgass a belső hangodra!

Hirdetés

Bika: megérzés

Olyan erősen működnek a megérzéseid, hogy mindig megóvnak a bajtól! Mindig tudod, hogy mikor kell abbahagyni a beszélgetést ahhoz, hogy ne haragítsd magadra a partnered. És, azt is, hogy mikor kell valakivel megszakítanod a kapcsolatot, ha az már káros rád nézve.

Ikrek: beszédkészség

Neked aztán nincs szükséged a hatodik érzékedre, mivel az öt érzéked is hihetetlenül fejlett. Soha nem kell keresgélned a megfelelő szót, lehengerlő és nagyon hatásos beszédkészséggel rendelkezel.

Rák: tanulékony

Néha sok feszültség van benned, de nagyon jó utánzó képességgel rendelkezel. Tanulékony vagy, ha valamit megmutatnak neked, akkor azt pillanatok alatt fejben lemásolod, és megtanulod. Nagyon megértő vagy, gyorsan megoldást találsz mások problémájára.

Oroszlán: tervezés, szervezés

Jól átlátod a dolgokat, éppen ezért minden komolyabb ügyet pontosan előre kidolgozol, minden lépést körvonalazol. Nem szereted a kiszámíthatatlanságot, a számodra unalmas dolgokat könnyen figyelmen kívül hagyod.

Szűz: széles látókörű

Bizonyos esetekben már előre tudod, hogy mi fog történni. Olyan vagy, mint egy jós, ezért könnyen el tudod kerülni a veszélyes helyzeteket. Semmit nem bízol a véletlenre.

Mérleg: megértő

Nagyon jól bele tudod képzelni magad mások helyzetébe, megértő vagy, és éppen ezért könnyen találsz megoldásokat a problémás ügyekre. Azonban saját magaddal már sokkal kritikusabb vagy, jól lenne, ha egy kicsit jobban elfogadnád önmagad is.

Skorpió: nagy az igazságérzeted

Nem szereted a mellébeszélést, kiborítanak az üres szavak. Akkor érzed jól magad a bőrödben, ha tudod, hogy mit is akarnak igazán az emberek tőled. Képes vagy bármit megtenni az igazságért.

Nyilas: sikeresség

Hajlamos vagy arra, hogy mindent rózsaszín színben láss. Optimista vagy, sokszor két méterrel röpködsz a föld felett, és a környezeted csodálkozva figyel. Kiegyensúlyozott életed van, mindig tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy sikeres legyél.

Bak: mindennek megvan az ideje

Nem tartozol azok közé, akik legyintenek, és azt mondják, hogy majd később. Tudatos életet élsz, sportolsz, egészségesen táplálkozol, és gondolkozol. Élvezed az egész életed, hiszen te magad irányítod a ritmusát.

Vízöntő: gondolatolvasó

Azzal a különleges képességgel rendelkezel, hogy olvasol mások gondolataiban. Ezt a képességedet büszkén használod, a művészetek területén is kamatoztatni tudod. Jó kapcsolatot ápolsz az emberekkel.

Halak: erős képzelőerő

Abban rejlik a nagyságod, hogy nagyon vizuális vagy, és pontosan magad elé tudod képzelni a történéseket, dolgokat. Sőt, a képzeleted sok esetben teremtő erővel rendelkezik. Jó lenne ezt pozitív irányban felhasználni. Képes vagy arra, hogy más szemszögből lásd a világot, mint, ahogy mások látják.

tudasfaja.com

Hirdetés